Najnovije vesti

ČUVENI ČENDLER IZ PRIJATELJA NIJE VIŠE NI NALIK ONOM STAROM: Posle serije se nenormalno obogatio, a BURAN život ga je doveo do ovde! (FOTO)
Foto: Profimedia

neprepoznatljiv

ČUVENI ČENDLER IZ PRIJATELJA NIJE VIŠE NI NALIK ONOM STAROM: Posle serije se nenormalno obogatio, a BURAN život ga je doveo do ovde! (FOTO)

Pop kultura

Čendler iz "Prijatelja", kojeg tumači Metju Peri, više nije onaj stari. Mnogo godina je prošlo od emitovanja kultne serije, a glumac se ozbiljno promenio. Njegova transformacija nije samo posledica godina, što je sasvim normalno, već veoma burnog života koji je začinjen narkoticima i alkoholom.

foto: Profimedia

Metju Peri je pre šest godina prvi put javno progovorio o problemima koje je imao sa zavisnošću. Kako je glumac objasnio, sve je počelo 1997. godine nakon povrede koje je zadobio na skijanju. Lekar mu je prepisao lekove protiv bolova i za smirenje, ali on se nije zaustavio samo na tome.

"Dok sam pio lekove odlično sam se osećao. Sve je počelo da se komplikuje kad se alkohol umešao u priču. Više nisam mogao da prestanem da ih mešam", rekao je glumac.

Otkako je postao zvezda serije "Prijatelji" dva puta je bio u rehabilitacionom centru. Metju je zarađivao milion dolara po epizodi i dok je njegova popularnost rasla, istovremeno je i njegovo lično nezadovoljstvo bivalo sve veće i veće.

Peri je naglo smršao 2000. godine i imao je 66 kilograma. Već sledeće godine je bio na rehabilitaciji na kojoj se odvikavao od Vajkodina, amfetamina i alkohola.

Prošle godine u avgustu hitno je operisan zbog perforacije creva i proveo je tri meseca u bolnici.

Zdravstveni problemi i problemi sa zavisnošću ostavili neizbrisiv trag na Metjuu. Najnovije fotografije više nego jasno to pokazuju.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...