ŽENE ZASLUŽUJU DA BUDU SILOVANE: Džesika Alba je žrtva hakera, a kada vidite kakve je sve poruke postavljao na njen Tviter, ZGROZIĆETE SE!
Foto: Profimedia

UŽASNO

ŽENE ZASLUŽUJU DA BUDU SILOVANE: Džesika Alba je žrtva hakera, a kada vidite kakve je sve poruke postavljao na njen Tviter, ZGROZIĆETE SE!

Pop kultura -

Statusi skandalozne sadržine osvanuli su a Tviter nalogu holivudske dive Džesike Albe (38), na kojem je trenutno prati više od 9 miliona i 171.000 ljudi.

Tokom noći, Albin Tviter profil je hakovala rasistički nastrojena osoba, a onda je počela da objavljuje poruke koje su frapirale svet.

foto: Profimedia

"Opet se čuju policijske sirene u daljini. Kada će crnčuge prestati da čine zločine, kako bih mogla je*eno da se naspavam?!", "Priča se da su hendikepirane osobe krive za 11. septembar", "Nacistička Nemačka nije učinila ništa loše", "Dajem 50.000 dolara da neko ubije osobu sa posebnim potrebama", neke su od poruka objavljenih na njenom profilu.

Potom je usledila ona u kojoj se poziva na oslobađanje YNW Mellija, američkog repera koji se suočava sa smrtnom kaznom u slučaju dvostrukog ubistva.

Tu se našla i poruka u kojoj se navodi kako "žene zaslužuju da budu silovane".

"Žene, morate da shvatite da je Bog smislio silovanje, zato ste fizički slabije od muškaraca", glasi jedan od tvitova.

Džesika je vrlo brzo obaveštena o ovim porukama, pa je uz pomoć svog tima uspela da povrati svoj nalog i obriše sve objavljenje poruke.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja