NE POPUŠTAM MLADIMA I NE POVLAĐUJEM IM: Boda Ninković progovorio o roditeljstvu i odnosu sa ĆERKAMA!
Foto: Ana Paunković

OTVORENO I ISKRENO

NE POPUŠTAM MLADIMA I NE POVLAĐUJEM IM: Boda Ninković progovorio o roditeljstvu i odnosu sa ĆERKAMA!

Pop kultura -

Kao otac dve odrasle ćerke, Slobodan Boda Ninković zna da uživa u društvu mladih naraštaja, spreman je uvek da pomogne, prvenstveno otvorenim razgovorom, koji smatra ključem uspešnog roditeljstva.

foto: Ana Paunković

"Ne popuštam mladima i ne povlađujem im, već vrlo otvoreno razgovaram s njima bilo da su to moja deca ili mladi glumci. Smatram da mladi moraju da dobiju neuporedivo veću šansu, da rade, usavršavaju se i stignu do maksimuma jer jedino njihova energija može da pomogne da pozorište ide dalje. Ništa drugo nije ključ uspeha i trajanja. Na mlađima svet ostaje", ističe Ninković, koji je ponosan na svoje naslednice.

Glumac kaže da su njegove naslednice zreli ljudi, sa kojima otvoren odnos i sa kojima se viđa kada god im svima obaveze dozvole.

"Jedna ćerka živi u inostranstvu, a trenutno je u Beogradu na odmoru, a druga ovde živi. One su već svoji ljudi jer će starija 30 godina da napuni, a mlađa 28. Uvek smo imali otvoren odnos bez tabu tema i kako smo nekad razgovarali tako i danas. Sve je odlično u našem odnosu koji je od njihovih malih nogu isti. Viđamo se često koliko god nam obaveze dozvoljavaju."

foto: Ana Paunković

Kurir.rs/Blic/Foto: Ana Paunković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja