kraljica

MARAJA PREŠLA IGRICU, ZAPEVALA I ODUVALA ČEP! Svi su bili ludi za izazovom otvaranja flaše nogom, a ona je to uradila GLASOM! NEVEROVATNO! (VIDEO)

Pop kultura -

Maraja Keri, pevačica sa rasponom glasa od pet oktava, se na početku karijere profilisala kao sjajan vokalni interpretator, ali i kao tvorac najpopularnijih opaski na karijere svojih koleginica.

Krajem devedesetih godina Maraja Keri je u nekoliko navrata izjavila da ne zna čime se bavi Dženifer Lopez i da je ne poznaje jer nije želela da je stavljaju u isti koš sa nekim ko ne peva kao ona. Naime, na pitanje novinara šta misli o Džej Lo, Maraja je dala legendarni odgovor koji se i dalje citira: "Ne poznajem je".

foto: Profimedia

Svaki put kad joj se neko ne dopada ili kad nekog ne voli, a novinari je pitaju ona odgovori sa "Ja je ne poznajem" ili "I dalje je ne poznajem".

Nedavno svet je bio opsednut #bottlecapchallange izazovom koji je zahtevao da korisnici društvenih mreža nogom otvore flašu pića. Maraja Keri je kao prava diva iskoristila svoj vokalni raspon kako bi zviždukom otvorila čep i ponovo pobedila na društvenim mrežama.

U međuvremenu se pojavila još jedna internet senzacija, aplikacija FaceApp koja može da obradi naše aktuelne fotografije da nam pokaže kako ćemo izgledati kad ostarimo. Naravno, Maraja koju su fanovi prozvali "mršava legenda", jer i kad je imala problema sa kilažom govorila je da je prezgodna, nije želela da objavljuje rezultat FaceApp algoritma i kako će izgledati kad ostari.

U njenom stilu kratko je prokomentarisala: "FaceApp ne priznajem. Ne slušam te, ne vidim te, ne postojiš za mene".

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja