EVO GDE SU I ŠTA RADE ZLATKO I DUŠKO IZ METLE BEZ DRŠKE: Jedan je ovde i radi iza kamere, a drugi je otišao preko bare i zgrnuo MILIONE! EVO KAKO! (FOTO)
Foto: Printscreen

NEKAD I SAD

EVO GDE SU I ŠTA RADE ZLATKO I DUŠKO IZ METLE BEZ DRŠKE: Jedan je ovde i radi iza kamere, a drugi je otišao preko bare i zgrnuo MILIONE! EVO KAKO! (FOTO)

Pop kultura -

Nekadašnjim zvezdama serije "Metla bez drške" - Marku Paniću koji je tumačio ulogu nestašnog Duška i Vladimiru Markoviću, koji bio mali Zlatko, mnogi su predviđali blistavu glumačku karijeru. Međutim, kako je vreme odmicalo, momci su ipak izabrali neki drugi put, ali svakako briljirali.

foto: Printscreen

"Bavim se režijom spotova a trenutno sam angažovan na projektu 'Pinkove zvezde'. Radio sam na emisijama 'X Factor' i 'Ja imam talenat', a u pripremi je i snimanje jednog dokumentarca. Pisanje pesama mi dođe kao džeparac", rekao je svojevremeno Informeru Vladimir, koji je za mnoge i danas Zlatko: "Sa nostalgijom gledam na taj period. Zlatko i ja smo potpuno drugačiji. Na primer, on voli šnenokle, a ja ih prezirem", istakao je on.

foto: Youtube screenshot, Mondo

"Nemam neku omiljenu anegdotu ili sećanje, ali snimanje je plejada likova. I to najviše onih koji su iza kamere. Rad sa glumcima je bio uzbudljiv utoliko što su mi bili poznati kao javne ličnosti, ali pošto su nas tretirali kao jednake, uzbuđenje opada i ponovo se vraća tek po pojavljivanju nekog novog. Zanimljivo je to što sam najbolje zapamtio loše stvari", otkrio je ranije Vladimir.

"U kontaktu sam sa Evom Mezei, koja je glumila Sofiju, moju sestru", ispričao je Vladimir dodajući da mu nikad nije bilo jasno zašto se serija zove "Metla bez drške".

Sa druge strane, Marko je projekt menadžer u Mikrosoftu u Americi, a kako se šuška, zarađuje ogromne svote novca na mesečnom nivou. IT karijeru započeo je u Beogradu, pa je na neko vreme nastavio u Velikoj Britaniji, gde je svojevremeno i živeo.

Izvori bliski glumcu otkrili su da su njegove kolege iz inostranstva imale želju da "bace pogled" na "Metlu", ali nisu razumeli o čemu se radi.

foto: Youtube screenshot, Mondo

Kurir.rs/Blic/Pulsonline/Nadlanu/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja