LETO ODRAO HRVATE ZA FESTIVAL KOD ŠIBENIKA! A doveo i batlera za one koji se najviše OTVORE!
Foto: Profimedia

Glumac profitira

LETO ODRAO HRVATE ZA FESTIVAL KOD ŠIBENIKA! A doveo i batlera za one koji se najviše OTVORE!

Pop kultura -

Džered Leto ovih dana boravi u Hrvatskoj, gde će nastupiti na festivalu koji danas počinje na ostrvu Obonjan blizu Šibenika. Poznati američki glumac i pevač, čim je stigao u "lijepu njihovu", čekirao se na svom Instastoriju, gde je objavio snimak kako šeta po prirodi.

"Ovde mi je prelepo! Uživam i, evo, upoznajem se s ostrvom. Jedva čekam da se družimo. Sada idem da se odmaram", ispričao je između ostalog Džered obraćajući se se svojim pratiocima dok uživa u zalasku sunca.

Prema pisanju medija, umetnik će u Hrvatskoj boraviti sedam dana, a njegov bend 30 sekonds tu Mars organizuje ol-inkluziv festival Mars ajlend. Posetioci će dva puta imati priliku da čuju Leta i njegovu ekipu. Karte su koštale neverovatnih 995, pa sve do 6.499 dolara, za iskustvo koje podrazumeva smeštaj, obroke, koncerte, velnes centar. Sa najjeftinijom ulaznicom od 995 dolara fanovi mogu da dobiju neobeleženo kamp mesto, mali šator, pristup zajedničkom toaletu, a onima sa najskupljim kartama obezbeđen je lični batler, kao i pristup utičnicama za struju?! U cenu je uračunato i druženje i fotografisanje s glumcem nakon koncerta.

Letov festival traje do 12. avgusta.

Zavodnik

Bio s Kameron, Skarlet, Britni...

foto: Profimedia

Džered Leto poznat je kao veliki zavodnik. Bio je s Kameron Dijaz, Lindzi Louan, Skarlet Johanson, Britni Spirs... Ipak, glumac nerado priča o emotivnom životu, a sada uživa sa 22 godine mlađom ruskom manekenkom Valeri Kaufman. Međutim, nije poznato da li je i ona s njim u Hrvatskoj.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Lj.S/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja