INFLUENSERKA TUKLA PSA I GREŠKOM OKAČILA DOKAZ NA INTERNET: Reagovali policija i služba za zaštitu životinja! Bruk se vadi kako je bila samo MALO NERVOZNA (FOTO)
Foto: Printscreen YouTube

NASILNICA

INFLUENSERKA TUKLA PSA I GREŠKOM OKAČILA DOKAZ NA INTERNET: Reagovali policija i služba za zaštitu životinja! Bruk se vadi kako je bila samo MALO NERVOZNA (FOTO)

Pop kultura -

Policija trenutno radi na slučaju Bruk Hojts koja je greškom na svoj kanal okačila snimak na kome zlostavlja svog psa, dobermana po imenu Sfinga.

Influenserka je imala u planu da snimi video sa svojim psom na kome se igraju i šale. Ipak, umesto montirane verzije, na njenom kanalu osvanula je verzija snimka gde se vidi kako psa udara, šutira i pljuje dok joj se on umiljava.

foto: Printscreen YouTube

Snimak se vrlo brzo raširio internetom i izazvao gomilu reakcija.

"Već sam gledao tvoje ranije snimke sa psom i primetio sam da ne razumeš kako treba da izgleda odnos sa psom, ali sam se trudio da komentare zadržim za sebe jer si rekla da planiraš da krenete na obuku za pse. Međutim, sad sam video snimak i zgrožen sam. Vidim šta podrazumevaš pod obukom za pse", piše joj jedan od pratilaca koji je bio blaži.

Služba za zaštitu životinja je zahtevala da joj se pas oduzme, a slučaj je stigao i do policije.

foto: Printscreen YouTube

Bruk je okačila zvanično saopštenje u kome, između ostalog, tvrdi da "nije zlostavljač", da je prosto imala "loš dan" i da je zapravo "razmazila svog psa pažnjom i igračkama".

"Dana kada je ovo snimano, imala sam loš dan u privatnom životu. Neću da izigravam žrtvu, ali bila sam nervozna kao retko kada. Inače sam zaista uglavnom vesela i razgradana, kao što vidite u mojim snimcima, ali vidi se da tog dana pokušavam da oraspoložim sebe. Naravno, to nije opravdanje za moje postupke prema psu, ali želim da razjasnim da nikako nisam zlostavljač i da svako ko me zna može da potvrdi koliko volim životinje", kaže ona.

Kurir.rs/Foto: Printscreen, Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja