NIKOLA KOJO LOVI TERORISTE S FOKAMA: Otkrivamo i domaće glumce koji igraju u seriji SEAL Team!
Foto: Dragana Udovičić

nema više tajni

NIKOLA KOJO LOVI TERORISTE S FOKAMA: Otkrivamo i domaće glumce koji igraju u seriji SEAL Team!

Pop kultura -

Ključne uloge u nastavku, pored Koja, imaće Bojan Lazarov i Tamara Aleksić

Albanske teroriste zajedno sa Dejvidom Borijanazom u trećoj sezoni serije "SEAL Team" vijaće Nikola Kojo.

Ključne uloge u nastavku, pored Koja, imaće Bojan Lazarov i Tamara Aleksić, saopštila je juče CBS mreža. U našem glavnom gradu biće snimljene četiri epizode. U prve dve, koje i otvaraju serijal, i njihova radnja biće smeštena u Beogradu. U ostalim Beograd će glumiti Pariz i druge evropske gradove.

foto: Seal Team, Promo

Serija prati tim Bravo, elitnu jedinicu "foka" američke mornarice, dok planiraju i preduzimaju opasne misije širom sveta. Zvezda serije je američki glumac Dejvid Borijanaz, koji već nedelju dana boravi u Srbiji i odomaćio se u Beogradu. On je takođe i producent "SEAL Teama". Ovo je jedna od najuspešnijih američkih televizijskih serija i premijera treće sezone zakazana je za oktobar.

foto: Marina Lopičić

"SEAL Team" snima se na lokacijama u Beogradu i okolini i upošljava veliku ekipu domaćih filmskih radnika i glumaca.

- Nikola Kojo, Bojan Lazarov i Tamara Aleksić imaju ključne uloge kao gostujuće zvezde u prve dve epizode. Produkcija tesno sarađuje sa srpskom policijom i Ministarstvom odbrane, budući da su srpske oružane snage u ovim epizodama prikazane kao saveznici i saradnici jedinice "foka" na rasvetljavanju slučaja. Podrška kabineta premijerke Ane Brnabić, zajedno sa Vladom, Srpskom filmskom asocijacijom i kancelarijom gradonačelnika Beograda, bila je ključna za ostvarivanje ove zahtevne produkcije i snimanja - navodi se u saopštenju produkcije i dodaje:

foto: Dragana Udovičić

- Producenti serije žele da prikažu Beograd kao modernu kosmopolitsku prestonicu, punu kulture i lepote, i sa Srbima u ulogama pozitivnih likova. Amerikance su privukle sjajne lokacije, saradnja Vlade Srbije i iskustvo domaćih filmskih radnika. Podsticaj za produkciju audiovizuelnih dela takođe je bio jedan od ključnih elemenata koji je privukao CBS da snima u Srbiji. Ekipa serije "SEAL Team" boraviće u Srbiji još dvadesetak dana. Kurir/ LJ. R. Foto: Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja