SVETSKE ZVEZDE POKAZALE ČIME RASPOLAŽU: Ovo su VRELA TELA od 1.000.000 DOLARA! (FOTO)
Foto: Profimedia

Žare i pale

SVETSKE ZVEZDE POKAZALE ČIME RASPOLAŽU: Ovo su VRELA TELA od 1.000.000 DOLARA! (FOTO)

Pop kultura -

Bombe - Adrijana Lima, Dženifer Lopez, Majli Sajrus i još neke zvezde za vrele letnje dane odabrale su izazovne kupaće i objasnile zbog čega se smatraju najzgodnijim ženama na svetu

Vrele letnje dane i visoke temperature mnoge poznate holivudske cice jedva su dočekale kako bi se skinule!

Kako naporno rade i non-stop su u obavezama, one jedva čekaju leto da bi malo predahnule. Mnoge glumice, manekenke i pevačice odmarale su se na luksuznim putovanjima, ali su i pokazale čime raspolažu.

Adrijana Lima ume da zagolica mušku maštu! Poznata manekenka i bivša žena Marka Jarića pozirala je u crnom jednodelnom kupaćem dok je leškarila na ležaljci i sunčala se. Ono što je svima zapalo za oko jeste dubok dekolte i Adrijanin zavodljiv pogled, koji je za mnoge fatalna kombinacija.

foto: Printskrin Instagram

Džej Lo je u pauzama između koncerata uspela da pokaže svoje izvajano telo u jednodelnom bordo kostimu. Ona je bila na odmoru na Mediteranu početkom avgusta, kada je fanove na društvenim mrežama takođe obradovala fotkama.

foto: Printskrin Instagram

Majli Sajrus u Italiji se provodila s Kejtlin Karter, s kojom su je uslikali kako se sočno ljubi. Pevačicu ne dotiču pisanja o njenom razvodu od Lijama Hemsvorta. Majli je postavila video-snimke u seksi belom tanga bikiniju, u kojem je vrckala i u toku zavodljivog plesa pokazala zadnjicu.

foto: Printskrin Instagram

Počastila je fanove i fotkama u crnoj varijanti. Svi se slažu da je zgodnija nego ikad.

foto: Printskrin Instagram

U 54. godini Elizabet Harli i dalje izgleda zavodljivo. Glumica se rashlađuje na bazenu u Los Anđelesu, a mnoge je obradovala fotografijom na kojoj pozira u vodi bez gornjeg dela kupaćeg, ali je bujne grudi prekrila rukom.

foto: Printskrin Instagram

To nije omelo muškarce, ali i žene da je pohvale i poruče joj da nema čega da se stidi jer izgleda kao bomba. Ravan stomak, vitke noge i bujno poprsje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

foto: Printskrin Instagram

Sindi Kraford ima 53 godine, ali je i dalje bomba. Zgodna manekenka isklesano telo pokazala je u crvenom bikiniju, a obožavaoci su je na društvenim mrežama zatrpali komplimentima "ti si zmaj", "nikad dovoljno stara", "prelepa dama", "izgledaš neverovatno".

foto: Printskrin Instagram

Kurir.rs/ M. T. / Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja