MOJA ĆERKA NIJE INTELIGENTNA, MORAĆE KOD PLASTIČARA! Manekenka Karla šokirala: Nije BIRALA REČI kada je opisivala svoje dete koja ima samo 14 godina!
Foto: Printscreen/Instagram

užasno

MOJA ĆERKA NIJE INTELIGENTNA, MORAĆE KOD PLASTIČARA! Manekenka Karla šokirala: Nije BIRALA REČI kada je opisivala svoje dete koja ima samo 14 godina!

Pop kultura -

Bivša manekenka Karla Beluči (37) u jednom intervjuu otkrila je kako odgaja 14-godišnju kćer Tanišu.

Karla misli da život nije lak ružnim ljudima pa svojoj ćerki savetuje da čim bude mogla krene s estetskim operacijama.

Bivša manekenka tvrdi i da joj je kći nije inteligentna.

"Moraće zaista da se oslanja na svoj izgled da uspe u životu, a on mora biti savršen. Trenutno joj se sviđa izgled Kardašijanki, velike zadnjice, grudi i napućena usta te planira otići po filere sa 16 godina, što potpuno podržavam", rekla je Karla.

"Ako želi biti uspešna influenserka ili zvezda rijalitija, moraće da se uklopi u izgled vremena, a operacije su opcija. Ona ne izgleda loše, ali operacije će je prolepšati", dodala je.

Dodala je da će Taniša morati da popravi svoju zadnjicu, koju je opisala kao veoma ravnu. Zbog toga već sad štedi za ćerkine estetske operacije.

Manekenka, koja je lagala da je depresivna kako bi na račun državnog zdravstvenog sistema operisala nos, dodala je i da ni njena ćerka nije najinteligentnija.

"Taniša nije baš za školu pa me ne zanima toliko njeno obrazovanje kao što me zanima kod sinova", rekla je.

Kurir.rs/Foto: Printscreen, Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja