TRBOSEK IZ HOLIVUDA IZBO EŠTONOVU DEVOJKU PO CELOM TELU! Glumac uslikan čim je monstrum koji mu je ubio devojku OPTUŽEN! TEŽAK DAN! (FOTO)
Foto: Profimedia

KONAČNO PRAVDA

TRBOSEK IZ HOLIVUDA IZBO EŠTONOVU DEVOJKU PO CELOM TELU! Glumac uslikan čim je monstrum koji mu je ubio devojku OPTUŽEN! TEŽAK DAN! (FOTO)

Pop kultura -

Ešton Kučer uslikan je u četvrtak istog dana kada je ozloglašeni ubica Majkl Garđulo optužen da je ubio dve žene.

Naime, "trbosek iz Holivuda", kako je Majkl prozvan zbog jezivih ubistava koje je počinio, optužen je za ubistvo 22-godišnje Ešli Elerin i 32-godišnje Marije Bruno.

Glumac Ešton Kučer svojevremeno je svedočio protiv ubice, budući da se glumac zabavljao sa 22-godišnjom Ešli Elerin i te večeri kada je ubijena je trebalo da se vide. Ešton je te 2001. godine pokucao na vrata Ešli Elerin, ali nije dobio odgovor, te je pretpostavio da je ona otišla negde, budući da je kasnio. Ipak, u jednom trenutku je pogledao keoz prozor i video ono što je mislio da su mrlje od crvenog vina. Sutradan je otkriveno da je Elerin pronađena mrtva. Bila je izbodena na desetine puta, a telo je pronašla njena sobarica.

Istog dana kada je Majkl Garđulo optužen, glumac je uslikan kada je izlazio iz stana sa svojom suprugom Milom Kunis koja mu je najveća podrška u teškim trenucima. Na licu se moglo videti da je to veoma težak dan za Eštona, a uz njega je sve vreme bila Mila.

Mila and Ashton ❤ #milakunis #ashtonkutcher

A post shared by mila kunis (@milakunix_) on

Kurir.rs/Foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track