NEMAM VREMENA, MORAM DA PLAČEM! Branko Kockica na potresan način oprostio se od skupruge koju je voleo 50 godina!
Foto: Tanjug/Rade Prelić

Tuga

NEMAM VREMENA, MORAM DA PLAČEM! Branko Kockica na potresan način oprostio se od skupruge koju je voleo 50 godina!

Pop kultura -

Legendarna rediteljka Slobodanka Caca Aleksić sahranjena je u Aleji zaslužnih gradjana na Novom groblju u Beogradu u prisustvu porodice, kolega i poštovalaca njenog dela.

Njen suprug Branko Milićević Kockica (73) od tuge neprestano plače.

"Hvala na pozivu, ali ne mogu da govorim, nemam vremena. Moram da plačem", rekao je Branko Kockica kad su mu izjavili saučešće zbog smrti njegove supruge.

foto: Vladimir Šporčić

Caca je preminula 14. avgusta, posle duge i teške bolesti, kako je saopštilo njeno i Brankovo Pozorištance Puž, koje su zajedno osnovali sredinom sedamdesetih.

Branko i Caca bili su zajedno blizu šest decenija, a ove godine trebalo je da obeleže zlatni jubilej, 50 godina braka. Caroban recept za dugovečnost veze nisu imali, ali je Branko ubeden da se svim silama treba boriti protiv dosade.

"Odvajkada mudre glave kažu da je dosada uzrok mnogih nedaća. Najveća je zabluda ovu istinu primeniti tako da se promeni partner. Treba promeniti jednoličnost. Recept za srećan brak je uništavanje dosade. Ako žena voli svog čoveka, mora da mu zvoca. Ako čovek voli svoju ženu, mora da je zadirkuje. Ta kombinacija urniše dosadu. Najjača karika u našoj vezi jesu zvocanje i zadirkivanje", rekao je jednom prilikom Branko.

foto: Dragan Kadić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track