SVAKA ČAST

POSLEDNJE VEČE BIR FESTA U BEOGRADU! Naslednici pokojnog Ljubiše Stojanovića Luisa pokazali koliko su POVUKLI NA OCA! Nastao LOM! (KURIR TV)

Pop kultura -

Počelo je i poslednje veče Bir festa! Iako ni mrak još nije pao ogroman broj ljudi okupio se da čuje Marka Luisa i zapava u glas "Kad je noć" i "Shine on me"! Marko je u u sjajnom raspoloženju peva, svira i đuska, a publika ga prati gromoglasnim ovacijama!

Nakon Marka Luisa na binu će stupiti Orkestar Opere Srpskog narodnog pozorišta i novosadskog Big benda, pod dirigentskom palicom Fedora Vrtačnika, prvi put će na otvorenom izvoditi hitove svetskih rok zvezda, koje će pevati poznati umetnici.

Marko Luis je izveo svoju obradu pesme "Rockabye" koju je radio sa Clean bandit-om i publika je pala u trans! Svi se slažu da je njegova verzija možda i bolja od originala!

foto: Nemanja Nikolić

Zatim je usledila i Pašana koju je inače radio u saradnji sa Božom Vrećom.

Marku se na sceni pridružila i sestra Maja Luis kako bi zajedno izveli pesmu "Svet je tvoj" koju su posvetili svojoj deci.

1 / 10 Foto: Nemanja Nikolić

Deca pokojne legende Ljubiše Stojanovića Luisa pokazali su koliko su nasledili talenat na oca i koliko krupnim koracima osvajaju muzičku scenu!

Kurir.rs/M.C/Foto: Nemanja Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja