FANTASTIČNA KONCERTNA SEZONA I DALJE U PUNOM JEKU: U godini jubileja Zabranjeno pušenje žari i pali po regionu
Foto: Alen Zulić

FANTASTIČNA KONCERTNA SEZONA I DALJE U PUNOM JEKU: U godini jubileja Zabranjeno pušenje žari i pali po regionu

Pop kultura -

Od izlaska njihovog prvog albuma Das ist Walter prošlo je 35 godina, a legendarni bend i dalje energičnim svirkama oduševljava publiku.

Iza sebe imaju ogromnu "kilometražu" i hiljade odsviranih koncerata, a na svakom se daju "kao da je prvi" - nastup visoke voltaže, izveden od srca, s ljubavlju i poštovanjem za publiku.

Ovog leta Zabranjeno pušenje prokrstarilo je regionom uzduž i popreko i održalo brojne koncerte za pamćenje, a posebno se izdvaja onaj u njihovom Sarajevu, na kome je bilo više od 10.000 ljudi.

Bend će u oktobru biti na turneji po Kanadi, a u novembru idu u Australiju. Između ove dve turneje, odsviraće velike koncerte u Splitu, 18. oktobra na Sportskom centru Gripe i Zagrebu 19. oktobra u Domu sportova.

foto: Alen Zulić

Frontmen benda, Sejo Sekson, kaže da voli da čuje da za njegov bend kažu da je vremešan.

- Ja nisam više u cvetu mladosti i odavno me zovu "stari autor", ali sam sasvim siguran da su koncerti Zabranjenog pušenja i način na koji publika reaguje na našu muziku čvrst dokaz da je rokenrol zauvek mlad, a mi dovoljno kvalitetni da decenijama opstanemo na sceni - kaže Sejo Sekson i najavljuje koncert u Srbiji:

- Sviramo 7. septembra u Čačku i garantujem vam da će, što se nas tiče, to biti jedna sjajna priča. Vidimo se na igralištu FK "Remont", dođite da se zajedno provedemo uz muziku koju volimo.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track