ŽIČARA SE ZABILA U DRVO! Srpska manekenka teško povređena na imanju kineskog MILIJARDERA, 2 sata visila na 50 METARA, a evo kako biznismen pazi na NJU (VIDEO)
Foto: Pritnscreen

Sve joj obezbedio

ŽIČARA SE ZABILA U DRVO! Srpska manekenka teško povređena na imanju kineskog MILIJARDERA, 2 sata visila na 50 METARA, a evo kako biznismen pazi na NJU (VIDEO)

Pop kultura -

Srpska manekenka Simona Andrejić (25) podnela je višemilionsku tužbu protiv milijardera Čina Čua (53), nakon što je teško povređena tokom pada zip lajna na njegovom imanju.

Ču je pozvao grupu mladih modela, te svoje prijatelje, da 17. jula posete njegov dom u Vestčesteru, na kojem ima čitavu garažu punu "super automobila".

Srpkinja Simona je tada, tokom vožnje na žičari po njegovom luksuznom imanju, velikom brzinom udarila u drvo, a od siline udarca Simona je ostala "zakucana" 50 metara iznad zemlje, gde je bespomoćno visila - doslovce- dva sata!

Nakon toga stigle su hitne službe koje su spasile nesrećnu Simonu, a spasioci su utvrdili da je polomila karlicu, i to na nekoliko mesta, ruka joj je hitno ušivena, a potom je helikopterom prebačena u bolnicu, jednu od najpoznatijih u SAD, piše Page Six.

Ču, inače razvedeni biznismen koji ima dvoje dece, a trenutno se zabavlja sa izvesnom Srpkinjom. Simoni je rekao da će se pobrinuti za sve što bude potrebno. Smestio ju je u hotel sa pet zvezdica i dao joj na korišćenj svoj rols rojs, kako bi mogli da je prevoze kod lekara, rekao je nekoliko izvora.

foto: Pritnscreen

Kurir.rs/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track