Najnovije vesti

SKARLET JOHANSON POTUKLA SOFIJU VERGARU: Fatalna plavuša ponovo NAJPLAĆENIJA! A evo koje su još glumice na Forbsovoj listi!
Foto: Profimedia

Uspeh

SKARLET JOHANSON POTUKLA SOFIJU VERGARU: Fatalna plavuša ponovo NAJPLAĆENIJA! A evo koje su još glumice na Forbsovoj listi!

Pop kultura

Crno na belo - Vergara je čak sedam puta bila prva na Forbsovoj listi, ali ju je mlađa koleginica još prošle godine bacila s trona

Drugu godinu zaredom Skarlet Johanson je najplaćenija glumica na svetu!  

foto: Profimedia

Forbs je objavio listu glumica koje su najviše zaradile od prošle godine do sada, a na vodećem mestu je Johansonova, koja je stavila u džep 56 miliona dolara u prethodnih 12 meseci. Skarlet je prošle godine imala zaradu od 40,5 miliona dolara.

foto: Profimedia

Vicešampionska pozicija pripala je Sofiji Vergari, koja je inkasirala 44 miliona dolara, a čak sedam puta bila je prva na Forbsovoj listi dok joj poziciju nije preotela Skarlet.

foto: Profimedia

Riz Viderspun, koja je prošle godine bila na petom mestu sa zaradom od 16,5 miliona dolara, sada je zauzela treće mesto sa zaradom od 35 miliona.

foto: Profimedia

Nikol Kidman je sa milion manje upala u najbolju četvorku. Ove godine Dženifer Aniston je pogoršala plasman, ali je zato poboljšala zaradu: 2018. bila je treća sa 19,5 miliona, a 2019. je peta, ali je zato konto uvećala za 28 miliona.

U prvih deset su i Elizabet Mos sa 24 miliona dolara i Šarliz Teron sa 23 miliona, kao i Margo Robi, Kejli Kuoko i Elen Pompeo. Dame su zaradile od juna 2018. do juna 2019. godine ukupno 314,6 miliona dolara.

Inače, ove godine sve glumice na listi zarada imaju više od 20 miliona, dok je prošle godine pored Skarlet samo Anđelina Džoli imala više od 20 miliona dolara, prešišavši suparnicu Dženifer Aniston.

foto: Profimedia

Ove godine Anđelina nije ni ušla u prvih deset.

LISTA NAJPLAĆENIJIH GLUMICA

1. Skarlet Johanson - 56 miliona 2. Sofija Vergara - 44 miliona 3. Riz Viderspun - 35 miliona 4. Nikol Kidman - 34 miliona 5. Dženifer Aniston - 28 miliona 6. Kajli Kuoko - 25 miliona 7. Elizabet Mos - 24 miliona 8. Margo Robi - 23, 5miliona 9. Šarliz Teron - 23 miliona 10. Elen Pompeo - 22 miliona

Kurir.rs/ M. T. / Foto: Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...