ONA JE KARIJERU IZGRADILA GLUMEĆI ŽRTVU: Tejlor Svift u novoj pesmi ISPROZIVALA holivudskog zavodnika koji ju je UVREDIO (VIDEO)
Foto: Profimedia

PEVAČICA KUKA

ONA JE KARIJERU IZGRADILA GLUMEĆI ŽRTVU: Tejlor Svift u novoj pesmi ISPROZIVALA holivudskog zavodnika koji ju je UVREDIO (VIDEO)

Pop kultura -

Pevačica Tejlor Svift često posvećuje svoje pesme bivšim momcima ili ljudima sa kojima je zaratila. Još uvek nije odustala od svoje prepoznatljive taktike da dobije medijsku pažnju.

Nedavno je objavila svoj novi album "Lover" na kome se nalazi pesma "The Man" za koju fanovi popularne pevačice spekulišu da je posvećena glumcu Leonardu Dikapriju.

Pevačica se u tekstu osvrnula na dvostruke standarde između muškaraca i žena, ali i na ljubavni život slavnog glumca koji je poznat kao jedan od najvećih zavodnika Holivuda.

"Kako je hvaliti se pićem i novcem? Da se ja hvalim time, bila bih zla" , peva Tejlor.

Leonardo je navodno nekoliko puta komentarisao Tejlor u intimnim holivudskim krugovima navodeći da je ohola za novcem i slavom.

"Kada sam bila mala nisam uviđala dvostruke standarde u industriji. Sada shvatam da je to bilo zbog toga što sam bila klinka i svima je bilo simpatično što zarađujem i pevam svoje pesme. Kada sam počela da izgledam kao žena i da rasprodajem stadione širom sveta, to im je postalo grozno. Tada su za mene rekli da sam ohola za novcem i slavom i najbrutalnije me vređali" , nedavno je izjavila Tejlor.

Ipak, jedan deo javnosti ne shvata zašto se Tejlor uvek lepi za bogate i uspešne muškarce koje, prema rečima onih koji ne podržavaju pevačicu, ili pokušava da zavede, ili da iskoristi radi sopstvene promocije.

"Cela priča da je Leonardo vređao je budalaština, ona je karijeru izgradila glumeći žrtvu ... ponovo to radi" , glasi jedan od komentara ispod pesme.

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja