BILA JE JEDNA OD NAJLEPŠIH ŽENA NA SVETU, A SADA JE OBJAVILA SELFI BEZ ŠMINKE: Selma Hajek (52) napravila pometnju na Instagramu, pa dala savet ženama kako da izgledaju SEKSI I MLAĐE
Foto: profimedia

BOMBA I U 52-OJ

BILA JE JEDNA OD NAJLEPŠIH ŽENA NA SVETU, A SADA JE OBJAVILA SELFI BEZ ŠMINKE: Selma Hajek (52) napravila pometnju na Instagramu, pa dala savet ženama kako da izgledaju SEKSI I MLAĐE

Pop kultura -

U mladosti je često krasila liste najlepših žena na svetu, a 52-godišnja Selma Hajek sada je pokazala da njena lepota ne bledi.

Glumica je na svom Instagramu objavila galeriju fotografija na kojima pozira s puštenom kovrdžavom kosom i bez trunke šminke obasjana sunčevom svetlošću i raspametila obožavaoce.

"Volim da se igram sa svetlošću. Ako ste dovoljno vešti, možete postići da izgledate mlađe, misteriozno, seksi ili slatko. Ipak, budite oprezni jer vas svetlost takođe može učiniti starijim i ružnijim", napisala je glumica u opisu fotografija na kojima je ponosno pokazala svoje gotovo neprimetne bore.

Usledili su brojni komplimenti na račun njenog mladolikog izgleda i blistavog tena i stotine hiljada lajkova.

U čemu je njena tajna, pitate se? U nastavku vam otkrivamo Selminu bjuti rutinu koju je nedavno otkrila u intervjuu za Njujork tajms.

Preskače jutarnje čišćenje kože

Tajna njene prelepe kože je u tome što ne preteruje s negom.

"Nikad ne čistim lice ujutru. Baka me naučila da koža noću nadoknađuje sve što je izgubila tokom dana", otkrila je.

Tonik od ružine vode

Selma dvaput dnevno prska lice ružinom vodom. Prvi put ujutru pre nanošenja hidratantne kreme kako bi razbudila kožu, a drugi put uveče nakon što ukloni šminku kokosovim uljem.

Zavisna je od maski za lice

Često koristi maske za lice, a osim kupovnih, pravi ih i sama. Za Njujork tajms podelila je i recept za svoju omiljenu masku od ovsenih pahuljica koje pomeša s malo vode ili mleka i medom. Tako napravljenu smesu na licu drži nekoliko minuta, a zatim je ispere običnom vodom.

Kurir.rs/ Index.hr /Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track