KONTROVERZNA PEVAČICA ZGROZILA FANOVE Mel Bi se tušira s psom!
Foto: Profimedia

Prolupala

KONTROVERZNA PEVAČICA ZGROZILA FANOVE Mel Bi se tušira s psom!

Pop kultura -

Malo je reći da je Mel Bi zaprepastila pratioce na društvenim mrežama kada je objavila snimak na kojem se tušira sa svojim psom!

Kontroverzna pevačica nema blama da pokaže i najintimnije trenutke u svom privatnom životu, a otišla je i korak dalje od prethodnih ispada, pa je završila pod tušem sa svojim kućnim ljubimcem.

Bivša spajsica spremala se za svoju pozorišnu predstavu, koja je inače bila neuspešna, a pre toga je sva srećna uskočila u kabinu sa psom Kukijem.

foto: Printskrin Instagram

- Tuširanje kolačića za moj večernji šou - napisala je pevačica ispod snimka na svom Instagram profilu. Fanovi su doslovno bili u šoku kada su ugledali snimak, a jedan od komentara je bio: "Ko se još tušira sa svojim psom?"

Podsetimo, pevačica je poznata po problematičnom ponašanju, a svaki njen korak je pod budnim okom javnosti. Posebno posle razvoda od filmskog producenta Stivena Belafontea, koji ju je, kako je ona pričala, terao da ima seks sa drugim ženama.

foto: Profimedia

Mel je šokirala javnost i priznanjem da je na vrhuncu karijere grupe Spajs grls imala seks-aferu s koleginicom Džeri Halivel.

Inače, pre nekoliko dana izjavila je da je presušila sa novcem jer vodi bitku sa bivšim oko starateljstva nad ćerkom. Mel sa glumcem Edijem Marfijem ima takođe ćerku.

foto: profimedia

Kurir.rs/ M. T. / Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track