VESELO

UMESTO ROĐENDANSKE, PEVALI JOJ PESME CRVENE ZVEZDE! I Aleksandra Živojinović joj bila na slavlju, a niko nije ni znao da se druže! Svi hitovi sa gala žurke Aleksandre Tomić! (VIDEO)

Pop kultura -

Aleksandra Tomić proslavila je rođendan u društvu dečka Andrije Miloševića, kao i brojnih kolega, a umesto rođendanske pesme uz tortu, glumici su prijatelji pevali pesme Crvene Zvezde.

Andrija se prvi pohvalio da mu je izabranici rođendan i poželeo joj najlepše želje, a zatim se potrudio da napravi sjajnu atmosferu i na samoj proslavi. Aleksandra je divan dan slavila u jednom beogradskom restoranu a proslavu su uveličali i njeni bliski prijatelji i kolege Viktor Savić i Aleksandar Radojičić, kao i pevačice Sara Jovanović i Aleksandra Živojinović.

foto: Instagram screenshot

Iako javnosti nije bilo poznato da je glumica bliska sa pevačicama, one su pokazale da uživaju u zajedničkom društvu i se međusobno jako vole, čemu svedoče i njihove zajedničke fotografije na društenim mrežama. Sara i Aleksandra u jednom trenutku čak su i otpevale par pesama za slavljenicu, što je ona dokumentovala video snimcima.

Vesela atmosfera na proslavi trajala je duboko u noć, a posebno zanimljivo bilo je kada je konobar Aleksandri izneo rođendansku tortu.

"Bili su baš lepo raspoloženi i veseli, a najluđe je bilo kada je slavljenica duvala svećice jer su uz rođendansku pesmu pevali i Zvezdine. Andrija je naravno prednjačio u tome i svi su se silno smejali, posebno kada je zbog vatrometa na torti vikao da su to baklje za Zvezdu", priča izvor koji se našao na licu mesta i dodaje:

foto: Instagram screenshot

Dok su pojedini prijatelji pevali 'Danas nam je divan dan', glumci su zajedno uzvikivali 'Zvezda!', a Đeđi to nije ni malo smetalo već se slatko smejala. Poznato je da je Andrija veliki zvezdaš kao i njegove kolege Viktor i Aleksandar, pa ne čudi što Đeđi nije smetao ovako izbor pesama, jer je i sama navijač crveno-belih.

Kurir.rs, M.G/Blic/Foto: Instagram screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja