INSTITUT LEONIDA U „UČIONICI IZ SNOVA“ U SC STADION: Ustanova koja će unaprediti intelektualne kapacitete dece širom naše zemlje
Foto: Promo

INSTITUT LEONIDA U „UČIONICI IZ SNOVA“ U SC STADION: Ustanova koja će unaprediti intelektualne kapacitete dece širom naše zemlje

Pop kultura -

Povodom početka školske godine u šoping centru Stadion održava se veliki događaj za sve buduće i sadašnje školarce koji žele da nauče nešto novo, da se zabave i provere svoje znanje u takmičenjima i kvizovima. U jednoj od tri učionice, edukativni dvočas (1. septembar, od 15 do 17 časova) održaće i stručna lica iz instituta Leonida koji su pripremili brojna iznenađenja za sve mališane.

Institut za edukaciju i lični razvoj Leonida je najkompletnija edukativna institucija u regionu koja se bavi intelektualnim razvojem ličnosti. Već punih 14 godina bavi se pružanjem praktičnih znanja koja će unaprediti intelektualne kapacitete dece širom naše zemlje.

Sa ponosom ističemo da je institut Leonida jedina obrazovna institucija na Balkanu koja je sertifikovana lično od izumitelja mapa uma, legendarnog Tony Buzan-a. Osnivač instituta, Damir Gavrilović, jedan je od nekolicine ljudi u svetu koji su nakon položenih testova i održanih predavanja po strogim standardima OpenGenius korporacije, dobili licencu Master instruktora za sve 3 oblasti. Posećivao je predavanja u Engleskoj koja je držao lično Tony Buzan, koji mu je preneo svoje iskustvo dugo 40 godina. Polaznici instituta nakon završenog kursa i položenog testa dobijaju sertifikat koji su potpisali Tony Buzan i Chris Griffiths. Taj sertifikat će im biti veoma korisna stavka u ličnoj biografiji.

foto: Promo

Besplatni programi instituta Leonida su preporučeni i od strane Grada Beograda.

Povodom početka nove školske godine institut Leonida poklanja vaučer za dva sertifikovana programa.

Prvi besplatan program pod nazivom „Brzo čitanje i super pamćenje“ je za osnovce i srednjoškolce i traje 4 nedelje. Garantovano povećanje brzine čitanja i pamćenja kod dece je minimum 70%.

Drugi besplatni program je program brzog računanja pod nazivom ,,Mentalna aritmetika (abakus) za decu od 5 do 10 godina. To je najkompletniji program mentalne aritmetike u zemlji, jer se pored osnovnih računarskih operacija samo u institutu Leonida rade i zadaci iz škole, konkretna primena veština na školskom gradivu.

Broj besplatnih mesta je ograničen, a prijave traju dok se mesta ne popune.

foto: Promo

Sve dodatne informacije o besplatnom programu za osnovce možete dobiti pozivom na broj 065 36 000 63 ili putem email-a leonidainstitut@gmail.com

Informacije i detalje o ostalim programima i seminarima možete pogledati na sajtu www.leonida.rs

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track