TEPIH MANEKENKE DOMINIRALE NA MOSTRI: Viktorijini anđeli opčinili Veneciju! KUSTA u običnim  pantalonama i košulji kratkih rukava!
Foto: EPA, AP

CRVENI

TEPIH MANEKENKE DOMINIRALE NA MOSTRI: Viktorijini anđeli opčinili Veneciju! KUSTA u običnim pantalonama i košulji kratkih rukava!

Pop kultura -

Kendis Svonepul, Marta Hant i Elsa Hosk provokativnim toaletama oduzimale dah, dok su se Katrin Denev, Žilijet Binoš i Kejt Blančet istakle elegancijom

Filmski festival u Veneciji i ove, 76. godine po redu, okupio je sam krem svetskog filma, ali na otvaranju su manekenke potukle glumice.

foto: EPA

Gde se pojave Viktorijini anđeli, i najveće glumačke zvezde padaju u drugi plan. Tako su foto-reporteri bukvalno poludeli za modelima Martom Hant, Elsom Hosk i Kendis Svonepul. Sve tri su nosile provokativne haljine koje su isticale njihove zgodne figure, a u oči je najviše upadala Kendis, koja je publici ponosno pokazivala gola leđa.

foto: AP

Ipak, nije da glumačke dive nisu imale čime da se podiče. No, one u prvi plan nisu istakle golotinju, već su se očigledno trudile da izaberu što maštovitije kreacije, a u tome je prednjačila živa legenda francuske kinematografije Katrin Denev.

foto: AP

Ova vanvremenska lepotica, koja i u poznim godinama pleni harizmom i držanjem, na sebi je imala jedan, ali vredan ekstravagantan detalj - narandžasti mantil bez rukava. Uvek prefinjena Žilijet Binoš istakla je gola ramena u haljini nežnoroze boje, dok je Kejt Blančet elegancijom podsetila na zlatno doba Holivuda.

Opušten

KUSTA U KOŠULJI

Na otvaranju se pojavio i redovni gost festivala, ovog puta kao predsednik žirija u kategoriji debitantskog filma, Emir Kusturica, koji je na sebi, umesto svečanog odela, imao obične pantalone i košulji kratkih rukava. Poznato je da naš proslavljeni reditelj ne mari mnogo za stajling, te mu ni ovom prilikom niko nije zamerio što se nije obukao po protokolu

foto: Profimedia

Kurir.rs / Nevena Mijušković

Foto: AP. EPA

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track