Najnovije vesti

STEFANOVSKI ODRŽAO KONCERT NA UŠĆU: Kod nas pop-rok opstaje na mišićima, na steroidima
Foto: Nebojša Mandić

Spektakl

STEFANOVSKI ODRŽAO KONCERT NA UŠĆU: Kod nas pop-rok opstaje na mišićima, na steroidima

Pop kultura

Kao uvod u poslednji festivalski vikend na Ušću sjajan nastup imali su Vlatko Stefanovski sa Rok simfonijom, kamernim orkestrom iz Bitolja, i Slobodan Trkulja sa Balkanopolisom, večeras će Beograđani prvi put moći da čuju projekat Simfonija Smak, a nakon njih i Dejana Petrovića.

Čast da zatvore Cloud festival imaće DJ Maus i Lapac, koji će Ušće pretvoriti u najveću diskoteku na otvorenom uz rok hitove osamdesetih.

Moderni pop i rok spektakl simfonijskog i epskog zvuka Balkanopolisa i Rok simfonija sa Vlatkom Stefanovskim izvodili su hitove duže od 90 minuta.

- Ja sam karijeru velikih koncerata započeo u Beogradu, na Hajdučkoj česmi, bio sam veoma mlad muzičar i imao sam veoma mlad bend - Leb i sol. Došli smo iz Skoplja, čekali ceo dan, došli uveče i čini mi se ostavili dobar utisak. Između mene i Beograda traje sprega koja postoji godinama - rekao je Vlatko Stefanovski za RTS i dodao:

- U ovim krajevima pop-rok opstaje na mišićima - na steroidima. Stalno putujem, stalno vozim, slušam radio. Ako ubodem dobru stvar, ja sam presrećan. Moderna pop muzika je ogromna količina treša. Dobru pesmu nisam odavno čuo, nažalost, ne bih da zvučim kao dinosaurus, ali u šezdesetim i sedamdesetim godinama pesme su bile glavne.

Kurir.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...