BAHAĆENJE SLAVNIH I BOGATIH: Karl Lagerfeld ostavio bogatstvo mački, Nikolas Kejdž dao 146.000 dolara za hobotnicu!
Foto: Printscreen/Instagram

Ljubitelji Poznati životinje vole kao decu

BAHAĆENJE SLAVNIH I BOGATIH: Karl Lagerfeld ostavio bogatstvo mački, Nikolas Kejdž dao 146.000 dolara za hobotnicu!

Pop kultura -

Obožavani Ljubimci holivudskih zvezda za svoje potrebe imaju na raspolaganju hiljade dolara

Holivudske zvezde često imaju nerealne zahteve kada su u pitanju njihovi nastupi, ali i svakodnevni život.

Tu svoju bahatost neki su preneli i na kućne ljubimce koji žive u boljim uslovima od mnogih ljudi.

Karl Lagerfeld

HTEO DA SE OŽENI MAČKOM

- Mi komuniciramo pogledima. Da mi zakoni to dopuštaju, oženio bih je - rekao je dizajner o svojoj mački Šupet. A sada kada Lagerfelda više nema, maca je postala prvi kandidat za nasleđivanje njegovog ogromnog bogatstva. Procenjuje se da je dizajner iza sebe ostavio oko 200 miliona dolara i da će mačka dobiti deo tog kolača. Ako ne i ceo. Naime, nemački zakoni dopuštaju da životinje naslede bogatstvo svojih vlasnika, a sam Lagerfeld je priznao kako je maca u njegovom testamentu. Šupet je imala i svog vozača, ajped i slušalice, a na Instagramu ima 275.000 pratilaca.

foto: Profimedia

Silvester Stalone

OBOŽAVA PSE I KORNJAČE

Čuveni Roki nedavno se na društvenim mrežama pohvalio fotografijom kornjača Kaf i Link, koje su s njim od 1976. godine. Stalone je ove vodozemce dobio na snimanju „Rokija“, a stare su 44 godine. Osim kornjača, njemu je pripadao i pas Batkus, koji se pojavio u prva dva dela filma, ali ga je prodao strancu kojeg je upoznao na ulici jer mu je bio potreban novac za hranu. Nakon što je film doživeo uspeh, Stalone je otkupio psa za 15.000 dolara.

foto: Printscreen/Instagram

Kejti Peri

NOSI PIDŽAMU SA LIKOM SVOG PSA

Pevačicin pas Naget prati svoju vlasnicu svuda, a čak se pojavljivao i u reklamama. Keti je toliko opsednuta svojim ljubimcem, da je dala da joj se izradi pidžama sa njegovim likom.

foto: Printscreen/Instagram

Majk Tajson

TROŠIO 4.000 $ MESEČNO NA TIGROVE

Bokser Majk Tajson imao je u vlasništvu tri tigra - dve ženke po imenu Kena i Storm, i mužjaka Borisa, na čije je održavanje mesečno trošio 4.000 dolara. Jedan od tigrova slučajno mu je izbio zlatni zub i to dok je Tajson pokušao da ga poljubi.

- Zašto bih imao samo mačku? Više volim prave životinje. Divlje! Recimo, divlju mačku. Nešto žilaviju, opasniju - rekao je Tajson.

Kada se ispostavilo da Majk nema odgovarajuću licencu za posedovanje tigrova, poslati su u azil u Kolorado.

foto: Printscreen/Instagram

Nikolas Kejdž:

UČI TEKST UZ POMOĆ HOBOTNICA

Iako su hobotnice nisu druželjubive, potencijalno su otrovne, a ne možete ih čak ni zagrliti, Kejdž je kupio jednu za čak 146.000 dolara. Glumac tvrdi da mu hobotnica i ostali egzotični kućni ljubimci pomažu u njegovom glumačkom radu.

Majkl Džekson

ZBOG LAME PROPUSTIO PESMU S FREDIJEM

- Majkl Džekson i Fredi Merkjuri snimali su 1983. godine dve pesme, ali one nisu ugledale svetlost dana. Razlog za to je što je kralj popa u Fredijev studio poveo sa sobom lamu po imenu Luis, koju pevač grupe Kvin nije mogao da podnese, pa pesme nisu završene.

- Dobro su se slagali osim činjenice da me je iznenada Fredi nazvao i rekao: „Dragi, možeš li doći ovamo? Moraš me izvući odavde.“ Snimam s lamom i želim izaći“ - rekao je njegov menadžer Džim Bič.

foto: Profimedia

Džekson je imao posebnu vezu s lamom i ponosno ju je pokazivao javnosti.

- Ona je veoma slatka i dobra životinja. Originalno dolazi iz Južne Amerike, a nekoliko je godina provela u cirkusu - rekao je Majkl.

foto: Profimedia

Kurir / E.K.

Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track