POP ZVEZDA REĆI ĆE "DA" I PRED OLTAROM Džastin i Hejli se ponovo venčavaju, a njen otac jedva čeka ceremoniju u crkvi
Foto: Profimedia

Hrišćanin

POP ZVEZDA REĆI ĆE "DA" I PRED OLTAROM Džastin i Hejli se ponovo venčavaju, a njen otac jedva čeka ceremoniju u crkvi

Pop kultura -

Pop zvezda iznenadila je javnost prošle godine kada je na društvenim mrežama objavio da se oženio manekenkom

Džastin Biber uveliko se priprema za crkveno venčanje sa suprugom Hejli Boldvin, a njen otac glumac Stiven Boldvin smatra da će im ceremonija pomoći da u brak unesu božji duh.

"Mislim da oni kao hrišćani i vernici razumeju da, ako u braku nema božjeg duha, postaje teže da nađu sreću i mir. Venčanja u crkvi trebalo bi da budu obavezna svuda u svetu. Ovoga puta imaće mnogo svojih hrišćanskih prijatelja", rekao je 53-godišnji glumac o predstojećem venčanju za TMZ.

foto: Profimedia

On se veoma raduje što će par praviti svadbu u Južnoj Karolini. Biber se polako priprema za važan dan, a u čitavu organizaciju uključena je i Hejli.

Inače, pop zvezda iznenadila je javnost prošle godine kada je na društvenim mrežama objavio da se oženio manekenkom. Njih dvoje znaju se još iz tinejdžerskih dana, a septembra 2018. stali su pred matičara. Tada su izjavili da u narednom periodu žele da naprave veliku hrišćansku ceremoniju, jer oboje veruju u Boga.

foto: Profimedia

Iako ne govori mnogo o svom privatnom životu, Biber je ranije pričao medijima da su se on i Hejli čuvali do braka, pa nisu imali seks!

"Veze su teške i ljubav nije uvek jednostavna, ali hvala Isusu što mi je pokazao kako. Iskreno želim da sledim Isusov put", rekao je ranije Džastin.

foto: Profimedia

Podsetimo, kontroverzni pevač dugo godina je bio u vezi sa koleginicom Selenom Gomez, a kada su definitivno stavili tačku na svoju ljubav, počeo je vezu s Hejli.

foto: profimedia

Brojke 25 godina ima Džastin 1 godinu su u braku Džastin i Hejli

Kurir.rs/ M. T. / Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track