NAJBOGATIJI ČOVEK NA SVETU NE SKIDA RUKE SA NOVE DEVOJKE: Zbog nje je ostavio ženu i 4 dece, ostao bez 38 MILIJARDI dolara, a evo gde je ODVEO (FOTO)
Foto: Profimedia

ZALJUBLJEN KAO TINEJDŽER

NAJBOGATIJI ČOVEK NA SVETU NE SKIDA RUKE SA NOVE DEVOJKE: Zbog nje je ostavio ženu i 4 dece, ostao bez 38 MILIJARDI dolara, a evo gde je ODVEO (FOTO)

Pop kultura -

Najbogatiji čovek na svetu i osnivač Amazona Džef Bezos (55) trenutno uživa u krstarenju Mediteranoma na luksuznoj jahti, a društvo mu pravi devojka Loren Sančez (49).

foto: Profimedia

Par je trenutno stacioniran u Veneciji, gde uživaju u šopingu i romantičnim šetnjama, a paparaco fotografi ih prate u stopu i bogami - imaju šta i da vide.

Naime, Bezos i Sančezova doslovce ne skidaju ruke jedno s drugoga, pa na gotovo svim fotografijama razmenjuju nežne dodire, poljupce i osmehe. Vidno je da im ova ljubav prija, te da su zadovoljni što konačno mogu da je pokažu čitavom svetu, s obzirom da je jedno vreme bila obavijena velom tajne.

foto: Profimedia

Naime, oni su se prvi put u javnosti pojavili kao par na ovogodišnjem Vimbldonu, tri meseca nakon što je objavljeno da se ovaj milijarder razvodi i to upravo zbog atraktivne Loren.

Bezos je vest da se razvodi od supruge Mekenzi saopštio 4. aprila, a do kraja je došlo nakon 25 godina braka tokom kog je zapravo i postao veličina koja je danas, s obzirom da su i on i supruga radili u osrednjim firmima i živeli u iznajmljenoj kući kada su osmislili koncept "Amazona".

foto: AP

Samo dan kasnije i 49-godišnja Loren je otkrila da je stavila tačku na svoj dotadašnji brak sa Patrikom Vajtselom.

Bezos je svoju slobodu i mogućnost da nesmetano uživa u ljubavi sa Loren skupo platio - razvod ga je koštao 38, 3 milijardi dolara, ali i 19, 7 miliona deonica Amazona. No, očigledno mu ovaj finansijski udarac nije teško pao, s obzirom da je nedavno kupio tri luskuzna stana na Petoj aveniji, koji će spojiti u jedan, a svojoj novoj izabranici dao je odrešene ruke i novčanik da ga uredi kako god poželi.

foto: Profimedia

Par je presrećan, a njihove emocije su neopisive, tako bar tvrde njihovi bliski prijatelji. Da ovo nije daleko od istine - govore i brojne fotografije koje su nastale ovih dana.

"Možda još uvijek nije sve savršeno, ali oni ne traže savršenstvo. Srećni su samo zbog toga što napokon mogu da nastave sa svojim životima, što su slobodni i više se ne moraju da se skrivaju. Istina je da su zaljubljeni, to nije laž, i ono što ste videli na Vimbldonu, to su oni i u privatnom životu. Prošli su kroz mnogo toga da bi konačno bili zajedno", zaključio je nedavno izvor blizak paru.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Blic žena/Foto: Ptofimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track