NEMA DANA DA SE MEGAN NE OGREŠI O KRALJEVIĆE! Ovaj put je zaposlila ljude da ispravljaju KRIVE DRINE u porodici, a nije OBAVESTILA NIKOGA!
Foto: Profimedia

BAŠ JE BRIGA ZA FAMILIJU

NEMA DANA DA SE MEGAN NE OGREŠI O KRALJEVIĆE! Ovaj put je zaposlila ljude da ispravljaju KRIVE DRINE u porodici, a nije OBAVESTILA NIKOGA!

Pop kultura -

Vojvotkinja od Saseksa i supruga princa Harija Megan Markl, nakon niza skandala vezanih za kršenje protokola kraljevske porodice, još jednom se ogrešila o familiju.

Megan je angažovala holivudsku kompaniju, koja se bavi popravljanjem imidža javnih ličnosti i upravljanjem percepcijom ljudi u odnosu na njih.

foto: Profimedia

Vojvotkinja je još jednom napravila grešku, jer je to, navodno, uradila krišom, iza leđa savetnika iz palate, kojem se ne dopada način rada pomenute kompanije, jer se služe "prljavim trikovima" za uspostavljanje imidža klijenta.

"Unajmljivanje holivudske firme za PR dok si član kraljevske porodice u najmanju je ruku neortodoksno. Stariji zaposleni palate ostali su zbunjeni tokom ovih nekoliko meseci jer par ignoriše savete svog profesionalnog tima i slušaju nekog "autsajdera" iz Holivuda.", rekao je izvor za strane medije.

Ova firma savetuje Megan i Harija da otvore humanitarnu organizaciju, kojom bi se odvojili od princa Vilijama i Kejt Midlton.

Inače firma koju je Magan angažovala zastupa i Bena Afleka, Bon Džovija, Aerosmit, Leonarda Di Kaprija, Justina Timberlejka, Dženifer Lopez, Snup Doga i Natali Portman, a svojevremeno su bili zadruženi i za spasavanje imidža Majkla Džeksona, kada je bio optužen za pedofiliju.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja