KIRK DAGLAS JE VIŠE OD 6 DECENIJA U BRAKU, A IMA 102 GODINE: Ono što svaki dan radi sa ženom će vas ZAPANJITI!
Foto: Profimedia

SREĆNI

KIRK DAGLAS JE VIŠE OD 6 DECENIJA U BRAKU, A IMA 102 GODINE: Ono što svaki dan radi sa ženom će vas ZAPANJITI!

Pop kultura -

Kirk Daglas je je skoro 60 godina u svetu glume, a i dalje je veoma popularan u Holivudu.

Glumac koji ima 102 godine je bio u braku sa Dianom Dil osam godina, sa kojom ima sinove Majkla i Džoela, a drugi brak sklopio je sa En Bajdens 1954. sa kojom je i dan danas.

foto: Profimedia/Instagram

En je proslavila stoti rođendan, a bavila se prevođenjem, s obzirom na to da govori nekoliko jezika. Kirka je upoznala 1953. godine kada je on snimao čuveni film "Strast za životom", u kojem je glumio Vinsenta Van Goga, piše u njihovim zajedničkim memoarima.

"Kirk mi je prišao i pitao me: "Hoćeš li sa mnom i prijateljima na večeru u jedan "šik" restoran?" Rekla sam mu: "Ne hvala, idem kući ispeći jaja. To nije baš očekivao", rekla je En svojevremeno.

Kirk je otkrio u pomenutim memoarima da je bio neveran supruzi.

"Shvatala sam da je nemoguće očekivati vernost u braku", istakla je jednom prilikom En i dodala da su uvek bili romantični, te da su jedno drugom slali ljubavna pisma:

"Nismo slali mejlove. To jednostavno nije to. Doduše, za stoti rođendan kupila sam mu "iPad" koji i danas koristi. Svako veče imamo ono što zovemo "zlatni sat", najčešće pre večere. Tada uzmemo svako svoje piće i razgovaramo o onome što se događalo tokom dana."

foto: Profimedia

Kurir.rs/K.Đ/Večernji.hr, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja