JEDVA ČEKAM DA VIDIM DA LI ĆE ME UBITI: Svetozar Cvetković snima film i seriju, a ponovo je u kadru s jednom lepoticom posle Kosovskog boja!
Foto: Zorana Jevtić

vredan

JEDVA ČEKAM DA VIDIM DA LI ĆE ME UBITI: Svetozar Cvetković snima film i seriju, a ponovo je u kadru s jednom lepoticom posle Kosovskog boja!

Pop kultura -

Sport i lepotice: Nove epizode popularne serije publika će moći da prati od jeseni, a u nastavku igra i Miona Marković

Nastavljeno je snimanje nove sezone serije "Žigosani u reketu", koju ćemo od jeseni moći da pratimo na Prvoj i kanalu Nova S. Svetozar Cvetković i u nastavku igra vlasnika tabloida Fleš Milovana Zečevića.

- Svojevremeno mi je Mira Furlan rekla kad je snimala čuvenu američku seriju "Izgubljeni" ("Lost") da, kad dobiju scenario, glumci ga ne čitaju od početka, nego od kraja, da vide kako se završava njihova uloga i da li je njihov lik ubijen. Bojim se da će se to tako i kod nas završiti, da ćemo tako da vrtimo poslednje listove iz prostog razloga što ni sada ne znamo na koju stranu će koji od likova otići - rekao je Cvetković.

foto: Zorana Jevtić

Iako detalje nisu želeli da otkrivaju, Miona Marković, koja tumači lik Ana Marije, obećava uzbudljiviju sezonu od prethodne.

- Meni se, iskreno, više dopada druga sezona od prve, nekako je na ozbiljnijem nivou. Možda mogu da kažem da ima malo manje košarke, a više politike i više novina, redakcija i tako to, što se meni više sviđa - objasnila je glumica.

foto: Damir Dervišagić

Kreator serije "Žigosani u reketu" je i dalje Dragan Bjelogrlić, koji će nas obradovati i nastavkom "Senki nad Balkanom". Trenutno se u Srbiji snima više od 20 TV serija.

Saradnja s Katarinom Gojković PONOVO U KADRU NAKON „KOSOVSKOG BOJA“

foto: Prinskrin/Instagram

Svetozar Cvetković paralelno sa serijom snima film "Realna priča" Gordana Kičića. Zanimljivo da ponovo sarađuje kao direktan partner sa Katarinom Gojković nakon "Kosovskog boja" Zdravka Šotre, gde su igrali Toplicu Milana i Kosovsku Devojku. Svetozar i Katarina tumače roditelje Nine Janković.

Kurir/ Foto: Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track