Najnovije vesti

BIKOVIĆ ODVEO JELISAVETU KOD RUSA: Glumica dobila ulogu u novom filmu, a evo i kako joj je pomoglo prezime TEODOSIĆ!
Foto: Dado Đilas, Dragana Udovičić

Saznajemo

BIKOVIĆ ODVEO JELISAVETU KOD RUSA: Glumica dobila ulogu u novom filmu, a evo i kako joj je pomoglo prezime TEODOSIĆ!

Pop kultura

Nema preko veze - Supruga košarkaša Miloša Teodosića odabrana za novi ruski film koji se snima u Beogradu

Jelisaveta Orašanin dobila je prvu veliku ulogu u Rusiji, saznaje Kurir. Poznata glumica, zahvaljujući pozivu Miloša Bikovića, prijavila se na kasting za film "Hotel Beograd" i prošla ga. Glavnu ulogu, pored Bikovića, tumači ruska lepotica Dijana Požarska, ali i još neki naši umetnici iz Srbije.

foto: Promo

- Želimo da ispričamo zanimljivu i romantičnu priču o ljubavi između ruske devojke i srpskog momka, a sve će to biti propraćeno prizorima iz lepog Beograda. Mislim da će to biti duhovit, romantičan i lep film, u kome će uživati svi koji ga budu pogledali - kazao je Vitalij Šljapo, jedan od producenata filma, tokom prošlogodišnje posete Srbiji.

Miloš broj 1... Teodosić zvezda u Rusiji
Miloš broj 1... Teodosić zvezda u Rusijifoto: Starsport©

Izbor Jelisavete za jednu od uloga i ne treba da čudi jer, pored talenta, ima i puno pratilaca preko društvenih mreža, a i supruga je bivšeg košarkaša CSKA Miloša Teodosića.

Glumica je ovog leta snimala film i seriju "Vojna akademija", a za komentar povodom velikog angažmana ostala je nedostupna do zaključenja broja. Miloš Biković ranije je najavio da snimanje filma "Hotel Beograd" počinje u septembru i da predstavlja krunu njegove saradnje sa ruskim partnerima.

Miloš broj 2... Biković ju je preporučio
Miloš broj 2... Biković ju je preporučiofoto: Dragana Udovičić

- Naši odnosi prošireni su na dve producentske kuće i međunarodnu saradnju. Film će doneti mnogo Beogradu i Srbiji, jer mislim da mi zaista imamo šta da pokažemo u Rusiji, koja se već ionako dobrodušno i otvorenog srca odnosi prema Srbima. Prikazaćemo našu prestonicu i dati dodatni povod da naša razmena turista i kulture bude još učestalija i čvršća - smatra glumac.

Film "Hotel Beograd", koji je na neki način nastavak čuvene serije "Hotel Eleon", očekuje se u februaru 2020. godine.

OVO NISTE ZNALI O JELISAVETI

foto: Zorana Jevtić

• Uspešno se bavila manekenstvom • Trenirala veslanje i završila Sportsku gimnaziju • Debitovala u filmu „Elipsa“, u kome je glumila prostitutku • Tečno govori engleski jezik • Imala je film u programu Kanskog festivala

Kurir.rs/Ljubomir Radanov Foto: Dado Đilas,Dragana Udovičić

Kurir/ Ljubomir Radnaov Foto: Zorana Jevtić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...