POZNATI DIZAJNER UHVAĆEN U STRASOJ AKCIJI SA DEČKOM: Par uživao na JAHTI, nisu marili za radoznale poglede (FOTO)
Foto: Profimedia

UŽIVAJU U LJUBAVI

POZNATI DIZAJNER UHVAĆEN U STRASOJ AKCIJI SA DEČKOM: Par uživao na JAHTI, nisu marili za radoznale poglede (FOTO)

Pop kultura -

Stefano Gabana, poznati italijanski dizajner i njegov dečko Luka Santonastaso uživaju na romantičnom odmoru u Španiji.

Dizajner je viđen kako s fitnes trenerom, koji je po struci frizer, koristi poslednje dane leta na Formenteri, razmenjujući nežnosti. Na znatiželjne fotografe su navikli stoga im nisu previše pridavali pažnju. Lukas i 56-godišnji Stefano su u vezi od 2017. godine.

foto: Profimedia

Pre Lukasa, Stefano Gabbana i njegov poslovni partner Domeniko Dolče bili su par dugi niz godina. Živeli su u vili iz 19. veka u Milanu i posedovali nekoliko imanja na francuskoj rivijeri. Iako su raskinuli svoju dugogodišnju vezu, par i dalje radi zajedno u kompaniji D&G.

foto: Profimedia

Poznati italijanski dvojac čije kreacije obožavaju brojne poznate ličnosti, često su na udaru kritičara zbog neprimerenih izjava i ponašanja. Naime, osudili su ih nakon izjava poput one da bi gej parovima trebalo zabraniti da usvajaju decu, nazivanja Kineza glupima i uvredljivim komentarima prema raznim zvezdama.

foto: Profimedia

U 2013. godini Stefano Gabana i Domeniko Dolče osuđeni su za utaju poreza i osuđeni na 20-mesečnu kaznu zatvora. Negirali su optužbe i žalili se na slučaj, a u septembru 2014. obojica su oslobođeni optužbi.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Večernji.hr/Foto:Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja