UDOVICA SLAVNOG PEVAČA OBJAVILA DA SE UDAJE: Razljutila fanove jer je prošlo samo dve godine od njegove SMRTI
Foto: Profimedia

NASTAVILA DALJE

UDOVICA SLAVNOG PEVAČA OBJAVILA DA SE UDAJE: Razljutila fanove jer je prošlo samo dve godine od njegove SMRTI

Pop kultura -

Udovica pevača Čestera Beningtona, frontmena poznate grupe Linkin Park, Talinda Benington objavila je da je dve godine nakon samoubistva pevača ponovo verena.

U emotivnoj objavi na Instagramu napisala je da su njenog verenika prihvatili prijatelji, porodica i braća iz Linkin Parka, a poslala je i poruku za sve koji su na ovakav tragičan način izgubili nekoga.

foto: Printscreen/Instagram

- Ovde sam da vam kažem da je moguće pronaći ljubav nakon tragedije. Smrt vaše srodne duše ne znači i vašu smrt. I dalje ću poštovati Čestera i nastaviti sa svojom životnom misijom kako njegova smrt ne bi bila uzaludna. Svima koji su izgubili nekoga zbog samoubistva: možete ponovo biti srećni. Možete u srcu napraviti mesta za tugu, radost, sreću i ljubav - napisala je Talinda i zahvalila na ljubavi i podršci.

Ipak, brojni obožavaoci Linkin Parka na ovu vest ne gledaju s odobravanjem, a kroz komentare izrazili su i svoje nezadovoljstvo. Oni smatraju da je to još uvek prerano.

foto: Profimedia

- Mi još volimo Čestera i još uvek nam nedostaje. Ja još uvek plačem za njim, a njegova takozvana srodna duša je počela da se zabavlja šest meseci nakon njegove smrti i verila se dve godine nakon toga - jedan je od komentara.

- Upravo zbog toga je ne podržavam. Vereni su od aprila, što znači da su i pre toga bili zajedno. Razumem da se očekuje da iskažem ljubav i ljubaznost onima koje je Čester voleo, ali kako mogu? Kad su mu neprestano pokazivali da ga nisu baš voleli? - tužni su Česterovi fanovi.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Večernji/Foto:Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track