Najnovije vesti

BIO JE LJUBOMORAN NA BRATA, A POSEBNO JE MRZEO NEDELJU: Princ Hari je stalno išao na žurke i menjao devojke, sve dok se nije pojavila ONA!
Foto: Profimedia

DRUGI ČOVEK

BIO JE LJUBOMORAN NA BRATA, A POSEBNO JE MRZEO NEDELJU: Princ Hari je stalno išao na žurke i menjao devojke, sve dok se nije pojavila ONA!

Pop kultura

Princ Hari se potpuno promenio kada je upoznao svoju sadašnju suprugu Megan Markl. Reklo bi se da vojvoda i vojvotkinja od Saseksa žive svoju bajku, ali princu nisu baš cvetale ruže dok nije upoznao ženu svog života.

 

Pre nego se skrasio pored nje on je važio za parti-momka koji je često menjao devojke i to uglavnom plavuše. Svima je bilo jasno da mu nedostaje majka i nadali su se da će pronaći ženu pored koje će se skrasiti.

 

foto: Profimedia

 

Kako bi se izborio sa tugom koja bi ga uhvatila nedeljom uveče, često je bio treći točak u vezi princa Vilijama i kejt Midlton, a jedna noć je za princa bila posebno teška.

Čak i posle veridbe njegovog brata, on je nastavio da živi u palati i pojavljivao se na večeri i druženju sa bratom i snajkom. Tako su Kejt i Hari razvili njihov odnos i postali najbolji prijatelji. Hari je počeo da zavidi svom bratu i njegovoj ženi na odnosu koji su imali i na tome što su bili uvek zajedno. On je postao željan sličnog odnosa i dao se u potragu za pravom ljubavi, piše Cheat Sheet.

 

foto: Profimedia

Iako su ga mnogi osuđivali da je prebrzo stupio u brak sa Megan Markl, sada to i ima smisla. Dok je godinama posmatrao savršeni brak starijeg brata, Hari je počeo da žudi za istim odnosom i srećom.

 

Sada i Hari ima suprugu i dete koji ga čine srećnim. Njegov život se polako sredio i od momka koji je poslednji odlazio sa zabava, postao je pravi porodični čovek.

 

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto:Profimedia

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...