GLUMICI JE ZBOG NEIZLEČIVE BOLESTI SIN MORAO DA OBRIJE GLAVU: Objavila je fotografiju na kojoj je GOLA i pokazala koliko je teška njena BORBA (FOTO)
Foto: Profimedia

OTVORENO PRIČA O SVEMU

GLUMICI JE ZBOG NEIZLEČIVE BOLESTI SIN MORAO DA OBRIJE GLAVU: Objavila je fotografiju na kojoj je GOLA i pokazala koliko je teška njena BORBA (FOTO)

Pop kultura -

Američka glumica Selma Bler koja se proslavila u filmu 'Pravna plavuša' objavila je prošle godine na svom Instagramu profilu da se bori sa teškom bolešću, a sada je pokazala kako izgleda život sa multipla skrelozom.

Glumici je multipla skleroza dijagnostikovana u avgustu 2018. godine, a vest o bolesti je objavila u oktobru 2018. godine u veoma emotivnom Instagram postu. Od tada je glumica bila veoma otvorena u borbama koje je morala da podnosi, uključujući senzorne i motoričke sposobnosti, vokalne probleme, kao i umor. Njeno lečenje uključuje podvrgavanje transplantaciji matičnih ćelija hematopoetskih vrsta (HSCT), koje se koriste i za lečenje raka krvi i koštane srži.

Nedavno je glumica objavila fotografiju na kojoj pozira samo u sakou, a intimno područje u odrazu ogledala prekrila je torbicom u obliku raka. Fotografiju na kojoj je Selma bez pantalona i donjeg veša snimio je fotograf Tom Brovn.

"Portret dame", napisala je pored fotografije glumica.

foto: Printscreen/Instagram

Glumica takoše ima i obrijanu glavu, što je pokazatelj borbe sa opakom bolešću. Mnoge poznate ličnosti su je javno podržale, a među njima i glumica Kristina Milianvrote koja joj je napisala da obožava ovu sliku.

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja