OVAKO SE VOLE POZNATI IZ SRBIJE I HRVATSKE: Njihova ljubav ne zna za GRANICE, a za neke uspešne VEZE I BRAKOVE sigurno niste čuli! (FOTO)
Foto: Profimedia, Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

LJUBAV JAČA OD SVEGA

OVAKO SE VOLE POZNATI IZ SRBIJE I HRVATSKE: Njihova ljubav ne zna za GRANICE, a za neke uspešne VEZE I BRAKOVE sigurno niste čuli! (FOTO)

Pop kultura -

Da ljubav ne poznaje granice i da postoji fatalna privlačnost između Hrvatica i Srba, ali i obrnuto, potvrđuje nam puno primera dugogodišnjih ljubavnih veza, pa i brakova u kojima su supružnici Hrvati i Srbi.

Najnoviji par na estradnoj sceni su glumica Jovana Stojiljković i njen 12 godina stariji kolega iz Hrvatske, glumac Goran Bogdan. U vezi su navodno od proleća, a šuška se i da planiraju venčanje. U srećnom braku su već četiri godine hrvatska pevačica Severina i sportski menadžer Igor Kojić. Njihiljada evratisuća eura. Severina i 15 godina mlađi Igor svadbu su režirali kao predstavu, a nosila je naziv “Moje srpsko venčanje”.

Sreću u Beogradu pronašla je i TV voditeljka Nikolina Pišek. Ona se u Beograd doselila zbog posla, a pre šest godina upoznala je srpskog istoričara umetnosti Vidoja Ristovića za kojeg se udala godinu dana kasnije na luksuznom venčanju u Monte Karlu na kojem je bilo 70-ak gostiju kojima su bili plaćeni put i smeštaj. Par ima ćerku Unu Sofiju.

Beogradska nevesta postala je i zagrepčanka Ida Prester (39), voditeljka i pevačica grupa Lollobrigida i MAIKA. Ida je pre sedam godina nastupala s Lollobrigidom na novosadskom EXIT-u, gde je upoznala preduzetnika Ivana Peševskog (42). Venčali su se posle godinu dana posle i srećni su roditelji sinova Roka i Rija.

foto: Dragan Kadić

Da ljubav ne poznaje granice, znaju i sportisti. Antun Novaković (22) godinu i po dana je u vezi s Novosađankom Milicom Starović (31). Spojila ih je ljubav prema kajaku, a sanjaju plasman na Olimpijske igre u Tokiju.

– Počeli smo da se družimo i provodimo više vremena kada je Antun počeo da trenira sa nama. Malo-pomalo postajali smo svesni da odgovaramo jedno drugome, tako se dogodila ljubav – prepričala je Milica.

Pre četiri godine mediji su pisali i o ljubavi još jednog sportskog para. Hrvatska odbojkašica Marija Ušić (26) i njen srpski kolega Konstantin Čupković (32) upoznali su se u Azerbajdžanu tokom Europskih igara 2015. Par je vrlo brzo postao nerazdvojan, a svoju ljubav potvrdili su venčanjem u Zagrebu u julu 2017. godine.

Hrvatice voli i jedan od najpoznatijih srpskih glumaca Stefan Kapičić (40). Prvo je bio u dugogodišnjoj vezi s modnom dizajnerkom Mirandom Viđak, a onda je upoznao glumicu Ivanu Horvat.

foto: Profimedia

Par se venčao 2017. u tajnosti u Los Anđelesu, a na intimnoj ceremoniji bili su samo bliski prijatelji i porodicalj. Stefan i Ivana upoznali su se na snimanju serije “Zora dubrovačka” i ubrzo se zaljubili. Stefan je zaprosio Ivanu nakon godinu i po dana veze

Glumac i pevač Frano Lasić (64) ženio se četiri puta. Sa Majom Nikšić dobio je sina Janka, a nakon nje venčao se sa Ljiljanom iz Beograda. Brak je potrajao tek 21 dan, nakon čega je sreću pronašao sa slovenskom manekenkom Živom Stupnik.

Pre nekoliko godina upoznao je 30 godina mlađu srpsku slikarku Milenu Matić, koja je 2015. u Beogradu postala njegova četvrta supruga. Frano je za nju kazao da je konačno našao osobu koja mu odgovara u svakom pogledu.

foto: Dragana Udovičić

Ivan Todorić, sin bivšeg vlasnika Agrokora Ivice Todorića, pre 10 godina upoznao je srpsku manekenku Milicu Mihajlović s kojom je počeo vezu.

Par se venčao pre dve godine u Londonu, a pre godinu i po dana postali su roditelji sina Vida i danas žive u Švajcarskoj

Pre godinu dana u Zagrebu su se venčali slikar, scenograf i basista Teške industrije Ivica Propadalo (69) i njegova 28 godina mlađa supruga Dragana. Njihova ljubavna priča je počela u Beogradu gde su se i upoznali.

Kurir.rs/Večernji.hr/Foto:Profimedia/Damir Dervišagić/Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track