Najnovije vesti

OBOŽAVALI SMO GA U SERIJI BUDVA NA PJENU OD MORA: Glumac se oženio 9 godina starijom koleginicom iz HRVATSKE, a sada je PRVI PUT progovorio o njihovoj ĆERKI
Foto: Printscreen/Youtube

SREĆAN I ISPUNJEN

OBOŽAVALI SMO GA U SERIJI BUDVA NA PJENU OD MORA: Glumac se oženio 9 godina starijom koleginicom iz HRVATSKE, a sada je PRVI PUT progovorio o njihovoj ĆERKI

Pop kultura

Glumac Momčilo Otašević postao je otac 13. avgusta prošle godine, a ćerku Mašu je dobio sa devet godina starijom glumicom Jelenom Perčin. Crnogorski glumac retko priča o detaljima iz privatnog života, ali je sada progovorio o supruzi i naslednici.

 

- Mali Maša harambaša. Fizički je ista moj tata Duško kada je bio dete. Imaš te dve slike jednu do druge i to je ista beba, samo je jedna slika crno-bela, snimljena davno, a druga u boji iz 2019. A karakter ima lavice - ispričao je Momčilo i dodao:

 

- Pozitivac je, znači i na Jelenu i na mene je, jako je vesela i zaista nije teško s njom. Razmaziću je, verovatno. Prvo mi je dete, a i ćerke su za to - da ih tate razmaze. Iako ni ja ni sestra nismo razmaženi, mislim da su nas roditelji podizali baš kako treba, ne bih ništa menjao.

 

foto: Damir Dervišagić

Iako i on i Jelena imaju mnogo glumačkih angažmana, uspevaju da usklade privatni život sa poslovnim obavezama.

 

foto: Pritnscreen

- Kombinujemo, smišljamo, evo sada Jelena radi predstavu, ja snimam, ali ako imam pauzu od 10 do 14, a ona tada odlazi na probu pa sam ja s Mašom. Uz malo sreće sve uspemo. Čak je Jelena snimala film ‘Korporacija’ u Ljubljani kada je Maša imala samo tri meseca, pa ju je vodila sa sobom i u pauzama snimanja dojila. Može se sve nekako, jer svesni ste da se mora raditi, malo je uloga, a glumaca puno - iskren je Otašević.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Momcilo Otasevic (@olicmom) on

Momčilo ponosno navodi da mu nijedna obaveza oko čerkice ne pada teško.

 

- Presrećan sam u ovoj ulozi i oca muža. Sada sam ja neka glava porodice, sada ja treba da gradim i stvaram. Ugledam se na svog oca i pitam ga milion puta za savet i pokušavam da se setim kako je on postupao s mojom sestrom Sanjom i sa mnom. I uživam. Mislim da sam stvoren za ulogu oca i supruga, stvarno mi je prelepo. Otkad sam oženjen i otkad imam dete, lepše se budim - kaže popularni glumac.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Momcilo Otasevic (@olicmom) on

 

Kurir.rs/Jutarnji.hr/Foto: Printscreen/youtube

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...