IRINA ŠAJK ZAMENILA BREDLIJA DEVOJKOM?! Uhvaćena sa manekenkom koja je bila u BURNOJ vezi sa čuvenom GLUMICOM (FOTO)
Foto: Profimedia

U PROVODU

IRINA ŠAJK ZAMENILA BREDLIJA DEVOJKOM?! Uhvaćena sa manekenkom koja je bila u BURNOJ vezi sa čuvenom GLUMICOM (FOTO)

Pop kultura -

Ruska manekenka, 33-godišnja Irina Šajk, trenutno se oporavlja od raskida s glumcem Bredlijem Kuperom, a na poslednjim fotografijama uhvaćena je u zanimljivom društvu na ulicama Njujorka. Naime, manekenka je odlučila da iskoristi pauzu od modnih revija pa se u ženskom društvu uputila u noćni izlazak.

foto: Profimedia

Iako ju je raskid sa glumcem s kojim ima dvogodišnju čerku Leu Do, izuzetno pogodio, sudeći prema najnovijim paparaco fotografijama, Irina ne gubi vreme. U prisnom društvu 29-godišnje Stele Maksvel, manekenke koja je najpoznatija po burnoj vezi s glumicom Kristen Stjuart, 33-godišnja Ruskinja je snimljena ispred noćnog kluba u Njujorku. U predimenzioniranoj zelenoj majici, kratkom crnom šortsu i visokim kožnim čizmama, Irina je strpljivo čekala u redu za ulaz, ne obraćajući previše pažnje na okupljene fotografe.

Podsećamo, manekenka koja je početkom juna raskinula dugogodišnju vezu s Bredlijem Kuperom, nedavno je snimljena na Ibici u strastvenom zagrljaju nepoznatog muškarca. Vidno raspoložena manekenka i tada je uživala u noćnom provodu, a na jednoj od fotografija uhvaćena je kako ljubi nepoznatog muškarca.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Story.hr/Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track