IMAM 18, A ŽIVIM KAO DA MI JE 70 GODINA! Ćerka Sindi Kraford nema vremena za LJUBAV, a ovo je najbolja stvar koja joj se SKORO DESILA
Foto: Printscreen/Instagram

STARA DUŠA

IMAM 18, A ŽIVIM KAO DA MI JE 70 GODINA! Ćerka Sindi Kraford nema vremena za LJUBAV, a ovo je najbolja stvar koja joj se SKORO DESILA

Pop kultura -

Kaja Gerber je ćerka jednog od prvih supermodela Sindi Kraford (53) i biznismena Randea Gerbera. Nedavno je u Njujorku proslavila 18. rođendan, a na raskošnu žurku u hotelu "The Edition" došla je u crnoj kožnoj mini-suknji i bodiju od kožnih tračica, sa frizurom u stilu 90-ih.

Bila je to svojevrsna posveta mami Sindi koja je sličnu odevnu kombinaciju nosila 1992. godine na dodeli MTV nagrada, a koja je na žurku došla obučena kao Šer.

Sličnost majke i ćerke gotovo je neverovatna, a mlada Kaja krupnim koracima grabi prema vrhu najtraženijih modela gde je nekad vladala majka, a modni stručnjaci i fanovi neprekidno nalaze paralele u njihovim karijerama. Trenutno je angažovana na njujorškoj nedelji mode, a krasi i naslovnicu britanskog Vogue-a za oktobar.

Editorijal u oktobarskom britanskom Vogue-u dodatno je naglasio sličnost Kaje i njene majke, a u intervjuu je ispričala sve o tome kako je odrastati u digitalno doba i nositi se sa neprekidnom znatiželjom javnosti. Priznala je da joj je ponekad teže da ode u školu nego da radi sa fotografima ili autoritativnim modnim dizajnerima. Progovorila je i o ljubavi, rekavši kako između revija i snimanja nema previše vremena za ljubav.

"Kada radim nemam ni snage za flert sa nekim. Žao mi je, ali zaista nemam. Ali, ne gubim nadu u ljubav. Kada sam kod kuće, živim životom 70-godišnjakinje", rekla je ona.

Kurir.rs/Foto: Printscreen, Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja