SRPSKI VODITELJ JE OSOBA KOJU BRITANCI NAJVIŠE MRZE! Megan Markl im je bila TRN U OKU, ali ju je Karl Stefanović UVREDIO i tu mu je bio kraj (VIDEO)
Foto: Printscreen, Youtube, Profimedia

NEĆE MU NIKAD OPROSTITI

SRPSKI VODITELJ JE OSOBA KOJU BRITANCI NAJVIŠE MRZE! Megan Markl im je bila TRN U OKU, ali ju je Karl Stefanović UVREDIO i tu mu je bio kraj (VIDEO)

Pop kultura -

Britanci oštro osuđuju Karla Stefanovića zbog njegove emisije "60 minuta" emitovane u nedelju, a u kojoj je kritikovao Megan Markl zbog želje da ona i njen suprug princ Hari imaju "privatnost", i to nakon što je on sam dve godine vodio borbu sa istim ciljem.

Karl Stefanović je u spornoj emisiji ugostio kontroverznu i omraženu britansku kolumnistkinju Kejti Hopinks koju je upitao: "Kejti, zbog čega toliko mrziš Megan Markl? Šta ti je to uradila?", na šta je ona odgovorila: "Zbog svega. Ovo je moja kraljevska porodica, moja država. Princ Hari je moj princ Hari?"

(obratite pažnju koliko je Kejti uverena da Megan "krade" Harija od Britanaca).

foto: Printscreen YT

"Znači, ljubomorna si na Megan?", nastavio je.

"Nisam ljubomorna. Ko bi želeo da bude Megan Markl? Ja nisam popularna. Ja sam najveća k*č*a u Britaniji. Jedina osoba koja je manje popularna od mene u Britaniji jeste Megan Markl".

Surovo, zar ne? To se i zamera Karlu koji je, prema mišljenju Britanaca, pustio Kejti da "previše slobodno govori", iako se "koliko juče" borio protiv ovakvih javnih nastupa.

"Dvostruke standarde ima", ocenjuju.

Voditelj iz Australije je krajnje ironično u emisiji rekao da odnos koji vojvotkinja i vojvoda imaju prema javnosti izaziva bes iste te javnosti i da navodi tabloide na drastične poteze. Za takvu situaciju je, kako je rekao, kriva Megan Markl.

Njegov stav prema vojvotkinji poredi se sa medijskom odmazdom kojoj je pre nekoliko decenija bila izložena princeza Dajana. I ocenjuje se licemernim iz više razloga.

"Šta je ovo?", pitaju se, a neki poručuju: "Ne podnosim Megan Markl, ali nadmenost Karla Stefanovića je grozna".

Kurir.rs/Žena/Foto: Printscreen, Youtube, Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja