Najnovije vesti

FELISITI HAFMAN IZA REŠETAKA: Očajna domaćica u zatvoru okružena luksuzom
Foto: Profimedia

NA VISOKOJ NOZI

FELISITI HAFMAN IZA REŠETAKA: Očajna domaćica u zatvoru okružena luksuzom

Pop kultura

Felisiti će biti dozvoljeno da kupi šampone, kupke, kozmetiku i ostale proizvode koji su joj potrebni kako ne bi zapostavila ličnu higijenu

Felisiti Hafman, kojoj je u petak izrečena presuda za pružanje mita, izdržavaće zatvorsku kaznu u trajanju od 14 dana u elitnom zatvoru.

Popularnoj glumici neće faliti luksuza ni dok ispunjava kaznu iza rešetaka, nakon što je pre nekoliko meseci uhvaćena da je dala 15.000 dolara dobrotvornoj organizaciji da namesti rezultate testova za upis na studije za njenu ćerku.

Felisiti će biti dozvoljeno da kupi šampone, kupke, kozmetiku i ostale proizvode koji su joj potrebni kako ne bi zapostavila ličnu higijenu. Na raspolaganju će joj biti i piće, grickalice, keks, kokice, moći će i da gleda filmove, igra društvene igre, ali i da vežba u teretani.

Inače, pedesetšestogodišnja glumica će pored zatvorske kazne morati da plati i 30.000 dolara, ali i da odradi 250 sati dobrotvornog rada.

- U potpunosti prihvatam odgovornost za svoje postupke, prihvatiću kaznu koju smatraju prikladnom - rekla je ranije glumica, koja je priznala krivicu pred sudom. Pored zvezde iz serije „Očajne domaćice“, za isto krivično delo optužena je i njena koleginica Lori Loklin.

Podsetimo, Felisiti je u braku s kolegom Vilijamom Mejsijem, s kojim ima dve ćerke.

(Kurir.rs / M. T. / Foto: Profimedia)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...