Discovered by Coke – Prijavi se i postani zvezda!
Foto: Promo

Discovered by Coke – Prijavi se i postani zvezda!

Pop kultura -

Spremni ste za jednu od najuzbudljivijih potraga za novom muzičkom zvedzom Srbije?

Coca-Cola i Bassivity Digital predstavljaju Discovered by Coke! - novo fantastično muzičko takmičenje koje ove jeseni nudi jedinstvenu priliku svim muzičkim talentima u Srbiji da ostvare svoje snove i postanu nove zvezde naše scene.

Nabavite specijalno dizajniranu limenku Coca-Cole sa likovima naših mentora - Sare Jo, Bojane Vunturišević, grupe S.A.R.S i Leona, prijavite se i pokažite svetu svoj talenat. Svi koji žele da učestvuju u takmičenju, treba da se registruju na sajtu www.discoveredbycoke.rs i izaberu svog mentora. Od ponuđene 3 pesme snime svoju izvedbu a zatim da postave video fajl snimljene pesme, koristeći kod koji se nalazi na svakoj od promotivnih limenki Coca-Cole.

foto: Promo

Mentori će nakon faze prijavljivanja izabrati tri najbolja kandidata u svoju ekipu, a publika svojim glasovima još jednog kandidata. Svih 13 polufinalista očekuje Boot camp u oktobru, gde će im mentori preneti njihova znanja i iskustva iz pevanja, koreografije, produkcije, artist menadžmenta i performansa na sceni. Četvoro finalista nastupiće na velikom završnom koncertu, a na kraju samo jedan od njih će poneti naslov pobednika talent show-a Discovered by Coke čime dobija pravo na jednogodišnji ugovor sa produkcijskom kućom Bassivity Digital, singl sa spotom tokom 2020. i novčanu nagradu u iznosu od 5000 evra. Pored vrednih nagrada koje očekuju pobednika, sve one koji budu glasali za svoje favorite tokom čitavog takmičenja očekuju pokloni: ulaznice za finalni koncert, upoznavanje sa mentorima, promotivne majice sa njihovim potpisom...

Coca-Cola i Bassivity Digital te pozivaju – prijavi se na Discovered by Coke i počni da pišeš svoju jedinstvenu muzičku priču!

foto: Promo

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track