ŽENE PADAJU U NESVEST ZBOG NOVIH SLIKA BREDA PITA! Toliko su dobre da ćete se PREZNOJITI kad ih vidite, a čovek ima 55 godina! (FOTO)
Foto: Profimedia

KAKAV DASA

ŽENE PADAJU U NESVEST ZBOG NOVIH SLIKA BREDA PITA! Toliko su dobre da ćete se PREZNOJITI kad ih vidite, a čovek ima 55 godina! (FOTO)

Pop kultura -

Bred Pit nije bio na naslovnoj strani nekog magazina još od 2017, kada je svetske medije obišla vest onjegovom razvodu od Anđeline Džoli, ali sada možemo da parimo oči novim slikama koje su doslovno spektakularne.

Pit se fotografisao u nekoliko različitih ambijenata - na motoru, u safari džipu, pored bazena, dok igra stoni tenis, i to u savršenim, pomalo retro modnim izdanjima, pokazavši da se od mladosti zapravo gotovo nimalo nije promenio, samo je dobio na zrelosti i muškosti.

Fotografije su izazvale pomamu na društvenim mrežama, a komentari poput "Kada ću prestati da se ložim na njega i zašto nikad?" bili su najučestaliji.

"Radi se samo o tome da postaješ prokleto stariji. O tome kako si svesniji vremena, i ida imaš više iskustva, dobrog i lošeg, sa ljudima. Tvoje sopstvene pobede i gubici - što si stariji ne deluju ti više toliko važno. Sa kim provodiš vreme, kako provodiš vreme - to mi je postalo mnogo značajnije", rekao je Bred.

On je progovorio i o tome kako je prošao sve faze duhovnosti, i da je tek nedavno shvatio suštinu kojoj je težio.

"Prošao sam sve. Odrastao sam kao hrišćanin, uvek ispitivao pojam vere, a onda sam otišao svojim putem i prozvao se agnostikom. Probao sam i neke duhovne stvari, ali jednostavno se nisam dobro osećao. Onda sam rešio da budem ateista, hteo sa da budem buntovnik, ali ni to nisam bio ja. A potom je sve došlo na svoje mesto, i shvatio sam da se vraćam na ono da vjrujem, mrzim reč duhovnost. Jednostavno verujem da smo svi povezani”, zaključio je glumac.

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja