PREMINULA PLEJBOJ ZEČICA, SUMNJA SE NA NASILNU SMRT! Policija traga za POČINIOCEM, a preran ODLAZAK Titim (25) zaprepastio sve!
Foto: Instagram Printscreen

tragedija

PREMINULA PLEJBOJ ZEČICA, SUMNJA SE NA NASILNU SMRT! Policija traga za POČINIOCEM, a preran ODLAZAK Titim (25) zaprepastio sve!

Pop kultura -

Plejboj zečica Titim Noraphanpiphat u utorak je pronađena mrtva u liftu u jednoj zgradi u Bangkoku.

Bilo joj je samo 25 godina, a policija još uvek istražuje okolnosti smrti.

Policija ne želi javno da iznosi detalje jer još uvek čekaju rezultate obdukcije koji će utvrditi uzrok smrti. Na telu nisu bile vidljive povrede.

Još uvek nema osumnjičenih iako su kamere u zgradi sve snimile. Naime, muškarac je nosio Titim, stavio ju na pod u liftu i otišao.

Policiji je rekao da je manekenku sreo na događaju na kojemu su oboje radili. Nosio ju je kod sebe kući jer je bila previše pijana da bi mu rekla adresu na kojoj živi.

Kako kaže muškarac, kojem se nije javno objavio identitet, Titim se onesvestila, a on ju je stavio u svoj krevet da odmori i nazvao njene prijatelje da dođu i pokupe je.

"Neću pobeći jer sam nevin. Možda se volim šaliti, ali ja sam džentlmen. Nisam joj ništa učinio", rekao je muškarac kojeg je policija naposletku pustila.

Trenutno se čekaju dalji rezultati istrage.

Titim je ove godine bila svrstana u top 40 Plejbojevih zečica na Tajlandu. Na društvenoj mreži ju je pratilo 75.000 ljudi, koji su se zaprepastili njenom preranom smrću.

Kurir.rs/Foto: Printscreen, Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja