UMETNICA OD MILION DOLARA U BEOGRADU: Lola Astanova nastupiće 7. novembra u centru Sava
Foto: Promo

UMETNICA OD MILION DOLARA U BEOGRADU: Lola Astanova nastupiće 7. novembra u centru Sava

Pop kultura -

Prelepa pijanistkinja,svetsko čudo od devojke, Lola Astanova nastupiće u Beogradu u dvorani Sava centra 7.novembra. Za nastup ove Amerikanke rodom iz Uzbekistana vlada veliko interesovanje.

Lola je pokorila svet klasične muzike ne samo svojim virtuoznim sviranjem nego i svojim jedinstvenim, seksi i živahnim nastupom. Publika se topi pred „umetnicom od milion dolara“. Lolin privatni nastup je među 10 znakova da ste super bogati prema CNBC-ju. Zbog strasti u svakom nastupu, ona podseća na virtuoza iz doba romantizma pa kroz video snimke njenih koncerata mnogi su otkrili Šopena, Rahmanjinova, Lista.

foto: Promo

Postala je YouTube i Instagram senzacija zahvaljujući strasnim nastupima. Ona ruši stereotipe i osvaja srca jačeg pola. Muskarci je obožavaju, a na Instagramu ima blizu milion pratilaca, od čega su više od 70 odsto muškarci.

Lola Astanova se bavi živom umetničkom formom, onom koja ima puls, dah, instikt, osećanja, misli. Ona privlači pažnju dinamičnim performansama, koje svira u seksi kratkim haljinicama, vrtoglavo visokim potpeticama i razbija predrasude kako treba da izgleda umetnica koja se bavi klasičnom muzikom. Uvrštena je među top 10 stilskih ikona u klasičnoj muzici. Svojom odećom i obućom spaja seksipil i kulturu i na taj način popularizuje klasičnu muziku!

foto: Promo

„Ne osećam se samo kao pijanistkinja već kao multikulturalna umetnica. Nisam rob stereotipa, što se može videti po načinu na koji sviram i odevnim kombinacijama u kojim nastupam. Često me pitaju kako sviram u štiklama od 15 centemetara, a ja im kažem - najnormalnije, kao da sam bosa“, poručuje Lola u jednim intervju koji je objavila na svom zvaničnom sajtu.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track