BIO JE LUD ZA SRPKINJOM, ZBOG NJE PEVAO U NOVOM SADU: Buran ljubavni život pevača obeležila su dva BRAKA, a ne zna se koja od njegovih BIVŠIH je LEPŠA (FOTO)
Foto: Profimedia

ZAVODNIK

BIO JE LUD ZA SRPKINJOM, ZBOG NJE PEVAO U NOVOM SADU: Buran ljubavni život pevača obeležila su dva BRAKA, a ne zna se koja od njegovih BIVŠIH je LEPŠA (FOTO)

Pop kultura -

Čuveni italijanski pevač Eros Ramacoti večeras će održati koncert u Beogradu, na oduševljenje mnogih žena. Veliki zavodnik, osim po neverovatnom glasu, poznat je i po uzbudljivom ljubavnom životu!

Naime, Eros je od 1998. do 2009. bio u braku sa Mišel Hunciker (42), švajcarsko-italijanskom voditeljkom, sa kojom ima ćerku Auroru Hunciker Ramacoti (22). Među teorijama o njihovom razvodu, pojavila se i tada je uzrok kraha braka sekta kojoj je pripadala Mišel. Kada je Eros saznao tajnu svoje žene, postavio joj je ultimatum - sekta ili on, ali se ona nije odlučila za brak sa pevačem.

foto: Profimedia

Jedna Srpkinja našla se na spisku Ramacotijevih ljubavi, a on je 2006. godine potpuno poludeo za njom. Novosađanku Ninu Seničar upoznao je dok je ona živela u Italiji gde je na Univerzitetu Bokoni stekla diplomu ekonomije, a zatim na Apeninima izgradila uspešnu karijeru modela i TV lica.Par je uplovio u vezu, a pričalo se i da je Eros 2006. godine napravio koncert u Novom Sadu upravo zbog Nine.

foto: Profimedia

Ipak ni ova veza nije imala srećan kraj. Raskinuli su, nakon čega je pevač 2009. godine počeo vezu sa 24 godine mlađom Italijankom Marikom Pelegrineli.

foto: Profimedia

Njihova veza je bila idilična, nekad i previše eksplicitna za javnost (umeli su njih doje da pred svima razmene sočan francuski poljubac). Tako je bilo sve do 2016. kada se pojavila vest da su se razišli pa čak i predali papire za razvod. U saopštenju je pisalo da će ostati prijatelji i da će zajedno brinuti o deci.

Ipak, Marika i Eros viđeni su pre desetak dana u Italiji, a bili su veoma bliski!

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track