BEBA STIŽE U APRILU: Zvezda serije Vampirski dnevnici očekuje PRVO DETE, ova fotografija odala kog je POLA (FOTO)
Foto: Profimedia

LEPE VESTI

BEBA STIŽE U APRILU: Zvezda serije Vampirski dnevnici očekuje PRVO DETE, ova fotografija odala kog je POLA (FOTO)

Pop kultura -

Američki glumac Metju Dejvis, najpoznatiji po ulozi u megapopularnoj seriji 'Vampirski dnevnici', zajedno sa svojom suprugom Kilej Kaskiano očekuje prvo dete. Na svom Instagram profilu oboje su objavili fotografiju uz opis: 'Beba stiže u aprilu 2020'. Par je otkrio da je reč o devojčici.

Naime, 41-godišnji Metju je fotografisao dve majice kratkih rukava, bele i sive boje, crne pantalone s belim tačkicama, mašnu istog uzorka i bele pletene papučice. Glumica Kilej je ipak objavila odeću u nešto veselijim bojama poput crvene, žute, s crtama, tačkicama i natpisom 'Tatina zvezda' na jednoj od majica. Zajedničko njihovim objavama je fotografija bebe s ultrazvuka.

Budućim roditeljima počele su da pristižu brojne čestitke njihovih prijatelja, kolega, ali i obožavatelja. 'Čestitke', 'uzbuđena sam, ne mogu da verujem?, 'ovo je neverovatno, čestitke mama', samo su neki od njih. Podsetimo, par se verio i venčao na isti dan u decembru prošle godine. Glumac je svoju devojku zaprosio u Veneciji, a oboma je ovo prvo dete.

Kurir.rs/Story.hr/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track