USAMLJEN SAM, NE MOGU VIŠE OVAKO: Bred Pit otvorio dušu prvi put posle RAZVODA od Anđeline! RAZDOR počeo zbog NAJSTARIJEG SINA?!
Foto: Profimedia

TUŽAN

USAMLJEN SAM, NE MOGU VIŠE OVAKO: Bred Pit otvorio dušu prvi put posle RAZVODA od Anđeline! RAZDOR počeo zbog NAJSTARIJEG SINA?!

Pop kultura -

Bred Pit, koji glumi u novom filmu Ad Astra, čija je glavna tema odnos oca i sina, prvi put je u intervjuu za strane medije progovorio o azvodu od Anđeline Džoli.

foto: Profimedia

Nagađalo se koji je uzrok kraha braka slavnog para, a navodno su se rastali u jesen 2016. jer se glumac koji je u tom trenutku bio pijan, posvađao s 18-godišnjim sinom Medoksom. Nakon toga je bio osumnjičen i za nasilje nad decom, ali ga nikada nisu optužili.

- Morao sam da prihvatim svoju krivicu u razdoru naše porodice. Trebalo bi da naučim kako da postanem bolji jer ovako više ne mogu - rekao je Pit.

Osim toga progovorio je i o tome kako se oseća zbog toga što stari.

- Svi nosimo veliki bol, usamljeni smo i žalimo za nečim. Imam prijatelja koji radi u domu za stare i nemoćne. On mi je rekao da jedino o čemu ljudi pričaju jesu njihove bivše ljubavi, žale zbog postupaka s voljenima. Zbog toga mislim da bih što pre trebalo da poradim na tome - zaključio je glumac.

foto: EPA Nina Prommer

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track