PRE ŠEST MESECI GLUMICA JE IMALA 108 KILOGRAMA: Nekada je bila vatrena PLAVUŠA, a posle trudnoće se izobličila! Sada se PREPOLOVILA i prava je BOMBA (FOTO)
Foto: Profimedia

oscilacije

PRE ŠEST MESECI GLUMICA JE IMALA 108 KILOGRAMA: Nekada je bila vatrena PLAVUŠA, a posle trudnoće se izobličila! Sada se PREPOLOVILA i prava je BOMBA (FOTO)

Pop kultura -

Glumica i pevačica Džesika Simpson, pohvalila se na Instagramu novom linijom. Šest meseci nakon porođaja glumica se 'prepolovila'. U trećoj trudnoći imala je više od 100 kilograma, a sada je 45 kilograma lakša.

foto: Profimedia

Pevačica, glumica i dizajnerka je u trećoj trudnoći imala mnogo problema pa se često žalila na otečena stopala i noge, mučila ju je nesanica, borila se s anksioznošću i bolovima u leđima, a sve je rezultiralo viškom kilograma pa je tako na kraju trudnoće vaga pokazivala 108 kilograma.

- Jako sam ponosna što se ponovno osećam zadovoljno u svojoj koži. Čak i kada je izgledalo nemoguće uvek sam birala težak i naporan rad - napisala je Džesika pored fotografije na svom Instagramu na kojoj pozira u crnoj haljini koja je dodatno istakla njen struk.

foto: Profimedia

Svoju transformaciju Simpson je podielila sa 4,8 miliona pratilaca. Fotografija je za samo pola dana prikupila više od 500.000 lajkova i više od 13.000 komentara.

'Predivna si', 'Prava si inspiracija', 'Ponosna sam na tebe', 'Možeš biti uzor svima', samo su neki od komentara koje su obožavatelji uputili 39-godišnjoj zvezdi. Inače, Džesika je u maju na svet donijela devojčicu Birdi Mej, a sa suprugom Erikom Džonsonom već ima 7- godišnju Ćerku Maksvel i 6- godišnjeg sina Ejsa.

Kurir.rs/ Večernji/ Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track