STRIPTIZETA PO KOJOJ JE SNIMLJEN FILM SPREMA TUŽBU ZA DŽEJ LO: Ljuta i razočarana, preduzela je sve mere, a ovo je RAZLOG (FOTO)
Foto: Profimedia

ORIGINALNA PREVARANTKINJA

STRIPTIZETA PO KOJOJ JE SNIMLJEN FILM SPREMA TUŽBU ZA DŽEJ LO: Ljuta i razočarana, preduzela je sve mere, a ovo je RAZLOG (FOTO)

Pop kultura -

Samanta Barbeš, striptizeta koju Dženifer Lopez glumi u filmu “Prevatantkinje sa Vol Strita, tužiće pevačicu i glumicu jer nije zaradila “ni dinara” od ostvarenja u kome se govori o njenom životu.

Barbešova, koja je svojevremeno završila u zatvoru zbog prevare, više puta se u medijima oglašavala, naglasivši da je niko nije kontaktirao pre nego što je snimljen film, ali ni kasnije kada je počeo da se prikazuje. Sada se oglasila putem advokata.

foto: Profimedia

“Naša klijentkinja će se vrlo rado pojaviti pred sudijom i reći sve ovo, ali i da nije videla ni dolara od 72 miliona koliko je film do sada zaradio”, poručio je advokat Bruno Điofre.

On je kazao da se film zasniva na sudskim zapisima i intervjuima iz Njujork magazina.

.

“Barbara tada nije bila plesačica, ali verujemo da je lik striptizete inspirisan njom”, naveo je advokat.

foto: Profimedia

Inače, Barbara je pre šest godina, zajedno sa koleginicama striptizetama, drogirala i opljačkala momke koji su radili u Vol stritu.

Ona je kazala da Dženifer i ekipa, nisu imali prava da po njenom životu snime film. Barbara je nedavno odgledala film, a na Instagramu je navela da je ona “prava prevarantkinja” i “kraljica Vol Strita”. Izjavila je da će uskoro objaviti knjigu o pikanterijama iz svog života kada je radila kao striptizeta.

Dženiferin lik nije nazvan po Barbari, već joj je ime Ramona, a slavnoj pjevačici i glumici, mnogi predviđaju nominaciju za Oskara.

Kurir.rs/ Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track