SKORO JE OBJAVILA DA SE RAZVODI, A VEĆ JE TRUDNA SA DRUGIM: Glumica brzo prebolela poznatog KOLEGU! Evo ko je OTAC (FOTO)
Foto: Profimedia

POHVALILA SE

SKORO JE OBJAVILA DA SE RAZVODI, A VEĆ JE TRUDNA SA DRUGIM: Glumica brzo prebolela poznatog KOLEGU! Evo ko je OTAC (FOTO)

Pop kultura -

Američka glumica Džena Devan (38) pohvalila se na društvenim mrežama da je trudna. S partnerom, glumcem i pevačem Stivom Kazijem (43) u vezi je od oktobra prošle godine, šest meseci nakon što je izjavila da se razvodi od glumca Čeninga Tejtuma (39). Dženi i Stivu to će biti prvo zajedničko dete.

- Postati majka je najbolja stvar koja mi se ikad dogodila. Stiv, ti si dar sa neba i ne mogu da budem srećnija što širimo našu porodicu. Ljudi, hvala vam za svu ljubav - napisala je Devan.

foto: Profimedia

Džena sa Čejningom već ima devojčicu Everli (6), a glumački par podelio je s apratiteljima odluku o razvodu u emotivnoj objavi na Instagramu.

Dodali su da njihovom bračnom krahu nisu 'kumovale' nikakve tajne niti nepoželjni događaji.

- Ludo smo se zaljubili pre mnogo godina i zajedno smo bili na čarobnom putovanju. I dalje se volimo, ali smo odlučili da svako krene svojim putem - piše, između ostalog, u objavi para.

- Mi smo najbolji prijatelji koji su odlučili da samostalno potraže svoju sreću - zaključili su. Upoznali su se 2006. na setu filma 'Step up' i venčali se tri godine kasnije.

Osim što je u međuvremenu Džena pronašla 'ljubav svog života', srećan je i Čejning koji je u vezi s engleskom pevačicom Džesikom Elen Korniš, poznatijom kao Džesi Džej (31). Vezu su potvrdili u novembru prošle godine nakon što se o tome mesecima šuškalo, a sve je kulminiralo kada su američkoga glumca počeli da viđaju na njenim koncertima u Sijetlu i Solt Lejk Sitiju.

Kurir.rs/24sata.hr/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track